Header Ads


Μανόλο: «Ετσι πρέπει να παίζουμε - Αυτή είναι η βάση μας, από την άμυνα»

Μανόλο: «Ετσι πρέπει να παίζουμε - Αυτή είναι η βάση μας, από την άμυνα»


Όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα τη Δευτέρα!
Αντέδρασε όπως έπρεπε η ΑΕΚ στο Χαριλάου με την εμφατική νίκη με 1-4 και το αναγνώρισε και ο Μανόλο Χιμένεθ.
 
Με -σίγουρα- την καλύτερη της εμφάνιση εδώ και πάνω από ένα μήνα η ΑΕΚ νίκησε 1-3 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και μπήκε εκ νέου στο κόλπο της Ευρώπης μετά και το «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ και την ήττα του Παναθηναϊκού.

Η ενέργεια και το πάθος που έβγαλαν οι «κιτρινόμαυροι» -κάτι που τόνισε και ο Παναγιώτης Τσιντώτας- οδήγησαν την Ενωση στη νίκη παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε να διαχειριστεί ο Μανόλο Χιμένεθ.

Η ομιλία Χιμένεθ στα Σπάτα μετά το Αρης-ΑΕΚ

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε προς τους παίκτες του αναφορικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο Χαριλάου το μεσημέρι της Κυριακής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα κάναμε στο ματς. Και ειδικότερα αμυντικά πως κινούμασταν από πίσω και πως καθοδηγούσε ο ένας τον άλλο. Από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η βάση μας για την συνέχεια. Μπήκαμε στο ματς όπως πρέπει να μπαίνουμε και αντιδράσαμε όπως πρέπει όταν δεχθήκαμε το γκολ, αφού δεν απειληθήκαμε μετά. Αν τα κρατήσουμε όλα αυτά και στα επόμενα παιχνίδια, τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής της Ενωσης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.