Header Ads


«Ποιον "διώχνει" από την ΑΕΚ ο Πέρετζ!»

«Ποιον "διώχνει" από την ΑΕΚ ο Πέρετζ!»


Ποιον...τελειώνει από την ΑΕΚ ο Ντορ Πέρετζ - Ποιος μέσος της ΑΕΚ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι!
Η ΑΕΚ… ενεπλάκη στην υπόθεση του Ντορ Πέρετζ, του Ισραηλινού μέσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και σήμερα η ΑΕΚ και ο Ντορ Πέρετζ παραμένουν στο… προσκήνιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέρετζ αποτελεί ένα μήνυμα και προς τους μέσους που έχει στο ρόστερ της η ομάδα. Διότι το παλικάρι κάποιον θα αντικαταστήσει. Δεν γίνεται να δίνει ο «Μελισσάν» 500.000 για παίκτη που θα ανταγωνίζεται τον Κρστίτσιτς, τον Σιμόες, τον Σιμάνσκι και τον Γαλανόπουλο. Εκτός κι αν φύγει κάποιος από τα Σπάτα. 

Ο τρελός ποντάρει σε αποχώρηση του Σέρβου. Κλήθηκε και στην εθνική Σερβίας, το σκεφτόταν και τον Ιανουάριο, οπότε ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στο Βελιγράδι της καρδιάς του. Εκτός και αν υπάρχει θέμα και με άλλον μέσο.

Kάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η οπόια σήμερα αναφέρει πως oι ματιές της ΑΕΚ στον Ντορ Πέρετζ (και νωρίτερα στον Λούκας Σάσα του Άρη) αν μη τι άλλο, έρχονται να «φωτογραφίσουν» την πρόθεση της Ένωσης να ενισχυθεί στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής εν όψει της νέας σεζόν. 

Παρά την πολυκοσμία που υπάρχει στο ρόστερ με «6άρια» και «8άρια» το καλοκαίρι όλο και κάποια αποχώρηση παίζει να υπάρξει που θα δημιουργήσει κενό και θα ανοίξει το δρόμο για την άφιξη ενός νέου χαφ στα Σπάτα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.