Header Ads


«Η αποχώρηση Λιβάγια φέρνει Αραούχο!»

«Η αποχώρηση Λιβάγια φέρνει Αραούχο!»


Τι αναφέρει το δημοσίευμα - Αρέσει πολύ στον Κονέ ο Αραούχο!
Η φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδος για την ΑΕΚ ήταν κακή! Τόσο για το θέμα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, παίκτη που ήθελε και κυνήγησε η ΑΕΚ μέχρι το τέλος αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό, όσο και με την υπόθεση του Λιβάγια ο οποίος δε δέχτηκε να ανανεώσει αποχωρώντας ουσιαστικά από την ”Ένωση”.

Η ΑΕΚ απέκτησε τελικά τον Όλεγκ Νταντσένκο στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου ολοκληρώνοντας μια άσχημη περίοδο για αυτή.

Αγωνιστικά οι κιτρινόμαυροι έρχονται από τη νίκη με 2-ο κόντρα στον ΟΦΗ μετά την ήττα σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ με 0-2.

Γενικά η περίοδος Χιμένεθ, ο οποίος αντικατέστηκε τον Καρέρα, είναι μέχρι στιγμής θετική. Μπορεί η ΑΕΚ να μην σκορπάει το φόβο, ούτε να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο ωστόσο παίρνει νικές και αυτό είναι στην τελική το ζητούμενο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση με 40 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στα μεταγραφικά η διοίκηση της ΑΕΚ σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα μετά τη μη ανανέωση του Μάρκο Λιβάγια.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ συναντήθηκε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και άκουσε το “όχι” του μάνατζέρ του στην πρόταση της τάξης του 1 εκατ. ευρώ από την πλευρά της Ένωσης, με αποτέλεσμα το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις τους. Έτσι η Ένωση χάνει τον καλύτερο παίκτη της και πρέπει οπωσδήποτε να βρει έναν καλό αντικαταστάτη.

Μετά το ναυάγιο δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι φήμες για την επιστροφή του γνωστού στην ομάδα και του φιλάθλους Αραούχο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την SportDay ο Ίβιτς δεν ήθελε την απόκτηση του Αραούχο. Και αυτό διότι επηρεαζόταν από την άποψη που είχε ο τότε προπονητής, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός δεν συμπαθούσε τον ”Τσίνο”, αν και αντιλαμβανόταν τον σημαντικό ρόλο του στα αποδυτήρια. 

Αντίθετα, ο Παναγιώτης Κονέ έχει καλύτερη άποψη για τον Αργεντίνο. Οπότε αν φύγουν το καλοκαίρι Ολιβέιρα και Λιβάγια, ο Αραούχο θα παίξει για την οριστική επιστροφή του. 

Αυτή τη φορά με τους όρους της ΑΕΚ. Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί και ο Χιμένεθ. Είναι συναισθηματικά δεμένοι οι δυο τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.