Header Ads


«Ο Μανόλο θέλει επιστροφή Βράνιες!»

«Ο Μανόλο θέλει επιστροφή Βράνιες!»


Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε επιστροφή Βράνιες - Η ΑΕΚ το σκέφτεται σοβαρά να κάνει νέα προσέγγιση - Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday»!
Ο Όγκνιεν Βράνιες και η ΑΕΚ είχαν, έχουν και θα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.



Όσο ο Βόσνιος αμυντικός δεν καταφέρνει να «δέσει» σε άλλη ομάδα, φαίνεται ότι το όνομά του θα ακούγεται για τα μεταγραφικά της Ένωσης σε κάθε τέτοια περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday, ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί την επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ αφού πιστεύει ότι ταιριάζει με την ομάδα και τον τρόπο που θέλει να στήσει την άμυνά του.

Συγκεκριμένα, η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Επιμένει ο Μανόλο για τον Βράνιες. Τον θεωρεί ιδανικό για να πλαισιώσει τον Νεντελτσεάρου, τον οποίο προορίζει για βασικό στόπερ. Θεωρεί ο Χιμένεθ ότι ο Όγκνιεν και ο Ιονούτς μπορούν να γίνουν ο κοντός και ο ψηλός.

Για πρώτη φορά το συζητούν ανοιχτά στην ΑΕΚ. Ναι, αλήθεια σας λέω! Το σκέφτονται σοβαρά, πλέον, επειδή οι δύο νίκες τους έφτιαξαν ψυχολογία».

Ο Βράνιες ανήκει στην Άντερλεχτ, ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Βέλγιο μέχρι το 2022. Φέτος, έχει αγωνιστεί 4 φορές στο πρωτάθλημα του Βελγίου, ενώ σε αυτά τα ματς έχει δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.