Header Ads


Μίλαν - Γιουβεντους 1-3

Μίλαν - Γιουβεντους 1-3


Η Γιουβέντους απέδρασε από το Σαν Σίρο επικρατώντας (1-3) της Μίλαν με πρωταγωνιστές τους Κιέζα και Ντιμπάλα που συνεργάστηκαν στα δύο πρώτα γκολ.
Στο -7 από με ματς λιγότερο από την κορυφή και τους ροσονέρι, των οποίων το αήττητο σερί 27 αγώνων έλαβε τέλος!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Γηραιά Κυρία. Η Μίλαν υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/1) τη Γιουβέντους για την 16η αγωνιστική της Serie A και οι μπιανκονέρι έφυγαν με την εκτός έδρας νίκη (1-3).

Άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Φεντερίκο Κιέζα έπειτα από ασίστ με τακουνάκι του Πάουλο Ντιμπάλα.

Οι ροσονέρι έφτασαν στην ισοφάριση στο 41ο λεπτό με τον Καλάμπρια ν' αφήνει άγαλμα τον Στσέσνι. Η Γηραιά Κυρία πήρε ξανά το προβάδισμα στο 62ο λεπτό. Και πάλι με τον Φεντερίκο Κιέζα, και πάλι από ασίστ του Πάουλο Ντιμπάλα.

Το 1-3 ήρθε από τους παίκτες που αντικατέστησαν τον Ιταλό και τον Αργεντινό. Στο 76ο λεπτό ο Κουλουσέβσκι μπήκε από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γουέστον ΜακΚένι.

Το 1-3 ήταν και το τελικό σκορ στο Σαν Σίρο. Έτσι η ομάδα του Τορίνο μείωσε στους επτά βαθμούς από την κορυφή - όπου παραμένουν οι Μιλανέζοι - και μάλιστα με ματς λιγότερο (αυτό με τη Νάπολι που αρχικά κατοκυρώθηκε υπέρ της και στη συνέχεια αποφασίστηκε να διεξαχθεί).

Έτσι έλαβε τέλος και το σερί των 27 ματς χωρίς ήττα που κρατούσε μέχρι τώρα η Μίλαν στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Νταλότ (81' Μαλντίνι), Κερ (81' Καλουλού), Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Καλάμπρια (81' Κόντι), Κεσιέ, Καστιγέχο (87' Κολόμπο), Τσαλχάνογλου, Χάουχε (67' Μπραχίμ Ντίαθ), Λεάο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αντρέα Πίρλο): Στσέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Φραμπότα (87' Ντεμιράλ), Κιέζα (63' Κουλουσέβσκι), Μπεντανκούρ (74' Αρτούρ), Ραμπιό, Ράμσεϊ (74' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (63' ΜακΚένι), Κριστιάνο Ρονάλντο.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.