Header Ads


Ανέστης: «Θα αλλάξει η ψυχολογία της ΑΕΚ με Χιμένεθ»

Ανέστης: «Θα αλλάξει η ψυχολογία της ΑΕΚ με Χιμένεθ»


Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί καλύτερη μετά την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης.
Την πίστη ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί καλύτερη σύντομα, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μανόλο Χιμένεθ, εξέφρασε ο Γιάννης Ανέστης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Πιστεύω ότι θα αλλάξει η ψυχολογία της ΑΕΚ προς το καλύτερο και μακάρι να το δούμε και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο αυτό», ανέφερε ο Έλληνας τερματοφύλακας και στη συνέχεια μίλησε για την παρουσία του στην Σουηδία:

«Εδώ έχω βρει τον εαυτό μου. Ευχαριστιέμαι τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει τόση πίεση όσο στην Ελλάδα. Αν τα δώσεις όλα, είτε χάσεις είτε κερδίσεις, θα πάρεις το χειροκρότημα με τον κόσμο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης:

Για την κριτική που είχε την εποχή που έπαιζε στην ΑΕΚ: «Πριν το παιχνίδι με τη Μίλαν, παίζαμε ένα παιχνίδι με την Ξάνθη και είχα δεχθεί ένα γκολ που ήταν δύσκολο να το αποκρούσω. Συνέχισα τη δουλειά μου και στη συνέχεια έκανα την καλή εμφάνιση με τη Μίλαν».

Για την παρουσία του στη Σουηδία και την Γκέτεμποργκ: «Εδώ έχω βρει τον εαυτό μου. Ευχαριστιέμαι τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει τόση πίεση όσο στην Ελλάδα. Αν τα δώσεις όλα, είτε χάσεις είτε κερδίσεις, θα πάρεις το χειροκρότημα με τον κόσμο. Πήραμε και το Κύπελλο Σουηδίας. Ήταν μεγάλη χαρά για την ομάδα και για εμένα προσωπικά, αφού είχα πάρει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και ήταν ένας ακόμη τίτλος που πήρα εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα είχε κάποια οικονομικά προβλήματα. Είχε πουλήσει αρκετούς παίκτες και τώρα προσπαθεί να τα λύσει για να μπορέσει πάλι να διεκδικήσει περισσότερους τίτλους. Μετά το 5-0 που χάσαμε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπήρξε μία μουρμούρα. Είχαν πει πως ήμουν ο κύριος αίτιος που χάσαμε αυτό το ματς και έτσι βρέθηκα στον πάγκο. Όταν βιώνεις κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο. Ειδικά για εμένα, που ήμουν τρεις εβδομάδες στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, η δουλειά μου ήταν να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Δεν είχα προσαρμοστεί στη χώρα, τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και εγώ έπρεπε να συνεχίσω να βελτιώνομαι καθημερινά. Έχω συμβόλαιο για άλλον έναν ακόμα χρόνο».

Για το πώς βιώνει την καθημερινότητα: «Έχουμε αρκετούς Έλληνες. Έχουμε αρκετούς φίλους. Όταν λείπω για προπονήσεις ή αγώνες, υπάρχουν κάποιοι που κάνουν παρέα στη γυναίκα και την οικογένειά μου. Η μητρική μου γλώσσα είναι τα αγγλικά, μπορώ να προσαρμοστώ και να έχω καλύτερη επαφή με τους συμπαίκτες μου, με τους αμυντικούς να είναι περισσότεροι Σουηδοί. Η ζωή εδώ είναι λίγο ακριβή».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι να μείνω στο εξωτερικό. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν έρθει μία πρόταση από την Ελλάδα».

Για το αποψινό Ολυμπιακός-ΑΕΚ και την επιστροφή Χιμένεθ στην «Ένωση»: «Πιστεύω ότι θα αλλάξει η ψυχολογία της ΑΕΚ προς το καλύτερο και μακάρι να το δούμε και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο αυτό. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν μετανιώνω ποτέ για τις αποφάσεις που έχω λάβει στην καριέρα μου».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.