Header Ads


Η μεγάλη διαφορά Μπόλονι - Καρέρα στον πάγκο! (pic)

Η μεγάλη διαφορά Μπόλονι - Καρέρα στον πάγκο! (pic)


H φωτογραφία που...δείχνει τα πάντα για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, η μεγάλη διαφορά Μπόλονι με Καρέρα!
Το ματς τελείωσε με νίκη των «πρασίνων», ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε την στάση των δύο τεχνικών κατά την διάρκεια του αγώνα.



Νικητής του ντέρμπι αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός καθώς επιβλήθηκε με 2 – 1 επί της ΑΕΚ.  Mε γκολ του Μακέντα και του Κουρμπέλη η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επικράτησε της Ένωσης, για την 11η αγωνιστική της Super League. Έχει ενδιαφέρον ωστόσο να δούμε την στάση των δύο προπονητών κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Λάζλο Μπόλονι με μάσκα και μπλοκάκι στο χέρι παρακολουθεί το παιχνίδι και φαίνεται ξεκάθαρα πως στόχευσε την πλευρά του Βασιλαντωνόπουλου, όπως αναφέρει το OnSports.  Σχεδόν όλες οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού και οι μεγάλες του ευκαιρίες έγιναν από τα αριστερά καθώς απόντος του Μπακάκη η ΑΕΚ έχει θέματα στη θέση του δεξιού μπακ.


Ήταν χαρακτηριστική μάλιστα η κίνησή του όταν ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο να καλέσει τον Κουρμπέλη και να του δείξει στο… μπλοκάκι που θα κινηθούν οι Παουλίνιο-Λιβάι Γκαρσία που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια στιγμή, ο Μάσιμο Καρέρα είναι υπό πίεση μετά το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να κοιτά το ρολόι του. Τελικά ίσως η πίεση να ήταν πραγματική καθώς η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.