Header Ads


Αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας - Τι ισχύει από σήμερα!

Αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας - Τι ισχύει από σήμερα!


Υπάρχει ένα παράθυρο για αλλαγή στο θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στις ανακοινώσεις που έγιναν χθες από τον Στέλιο Πέτσα και τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το πως θα λειτουργούν οι επιχειρήσεις που θα ανοίξουν, αλλά και τα μέτρα που θα ισχύουν από εδώ και πέρα, γνωστοποιήθηκε πως η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως και τις 5:00 θα διατηρηθεί τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά.



Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και όχι άδικα, η εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που ήταν κάθετη στο θέμα αυτό. Να μην υπάρξει χαλάρωση, ούτε αυτές τις μέρες, καθώς παρά τις συστάσεις για ρεβεγιόν με άλλη μία οικογένεια ή μάξιμουμ 9 άτομα, δεδομένα θα υπάρξουν αρκετοί που θα διοργανώσουν μεγάλα γλέντια.

Προκειμένου λοιπόν να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας, οι ειδικοί πρότειναν να διατηρηθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χθες, άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο, λέγοντας πως εκείνη την περίοδο, δηλαδή παραμονές των Χριστουγέννων θα επανεξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει κάποια εξαίρεση για αυτό.

Αυτό ουσιαστικά τονίστηκε το πρωί του Σαββάτου του ΣΚΑΙ, όπου ειπώθηκε οτι μπορεί να υπάρξει μια μικρή μετακίνηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Κάτι που σημαίνει οτι παραμονή του Χριστουγέννων μπορεί να πάει ως τα μεσάνυχτα και της πρωτοχρονιάς 1:00 ή 1:30.

Βέβαια, με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Ωστόσο υπάρχει ως ενδεχόμενο.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.