Header Ads


«Ο Μπάγεβιτς έπιασε τον Μισίμοβιτς από τον λαιμό!»

«Ο Μπάγεβιτς έπιασε τον Μισίμοβιτς από τον λαιμό!»


Απίστευτο επεισόδιο στο «αντίο» του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Εθνική Βοσνίας!
Εξω φρενών ο Ντούσκο, ήρθε στα χέρια με τον Μισίμοβιτς για την εθνική Βοσνίας. Το αντίο του "πρίγκηπα" μόνο καλό δεν ήταν.

Η Εθνική Βοσνίας έχασε 2-0 από την Ιταλία στο αποχαιρετιστήριο ματς του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο των «δράκων», αλλά αυτό που συνέβη πριν από τον αγώνα «είναι πολύ πιο ενοχλητικό κι από την ήττα από έναν πραγματικά καλύτερο αντίπαλο», όπως ανέφερε το fokus.ba.

Χαρακτηριστικά το βοσνιακό σαϊτ δημοσίευσε άρθρο όπου τόνισε: «Σήμερα, στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, υπήρχε μια φυσική “επαφή” μεταξύ του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντούσαν Μπάγεβιτς και του τεχνικού διευθυντή της εθνικής ομάδας Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς», κάτι που επιβεβαιώθηκε για το Fokus.ba από το στρατόπεδο της βοσνιακής εθνικής ομάδας.

Ο λόγος για τη σύγκρουση ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Μισίμοβιτς το βράδυ της Τρίτης, στην οποία επέκρινε το έργο της τεχνικής ηγεσίας, και μάλιστα αναφέρθηκε στο έργο του Μπαγιέβιτς.

«Το σκάνδαλο στο ξενοδοχείο μας επιβεβαιώθηκε από δύο πηγές. Η πηγή μας επιβεβαίωσε ότι ο θυμωμένος Μπάγιεβιτς άρπαξε τον Μισίμοβιτς από το λαιμό», γράφει το Fokus.ba.

Ο προπονητής της Βοσνίας ενοχλήθηκε από τα λόγια και τις κατηγορίες του Μισίμοβιτς προς τους παίκτες και το υπόλοιπο προσωπικό.

“Ηταν το απόλυτο χάος. Φοβάμαι πώς θα βγουν όλα στον αγώνα εναντίον της Ιταλίας, ευτυχώς δεν υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες”, δήλωσε πηγή του “Fokus” πριν από τον αγώνα, ο οποία ήθελε να παραμείνει ανώνυμη.

Μετά τον αγώνα με την Ιταλία, δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Μπάγεβιτς να σχολιάσει τους ισχυρισμούς στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη σημερινή σύγκρουση με τον Μίσιμοβιτς.

«Τι συνέβη; Μιλήσαμε λίγο και τίποτα περισσότερο», είπε απλά ο Μπάγεβιτς…

Λίγο μετά τον ρώτησαν για την αποτυχία του να κερδίσει ένα ματς με την εθνική Βοσνίας. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ απάντησε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύεις ότι ντρέπομαι; Δεν ντρέπομαι, είμαι περήφανος που ήμουν επικεφαλής της εθνικής ομάδας. Προσπαθήσαμε, δεν πετύχαμε. Δεν χρειάζεται να κατηγορήσετε κανέναν εκτός από εμένα, εγώ είμαι αυτός που φταίω», δήλωσε ο Μπάγεβιτς.

Ο Μπαγέβιτς στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και το προσωπικό.

«Ευχαριστώ τους παίκτες για τη στάση και τη συμπεριφορά τους, τους συνεργάτες που ήταν εξαιρετικά καλοί και δυνατοί, που γνωρίζουν τη δουλειά τους», είπε.

Όσο για το μέλλον της εθνικής ομάδας, ο Μπάγεβιτς σημείωσε:
«Χρειαζόμαστε έναν νέο προπονητή, πρέπει να αλλάξουμε πολύ. Ο πρόεδρος αλλάζει επίσης, οι στόχοι πρέπει να τεθούν. Εάν δεν έχετε στόχους, δεν έχετε τίποτα. Έχουμε ανοίξει την πόρτα σε μερικούς παίκτες…»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.