Header Ads


Βράνιες: Οι πιθανότητες επιστροφής του στην ΑΕΚ!

Βράνιες: Οι πιθανότητες επιστροφής του στην ΑΕΚ!


Πόσο πιθανό είναι να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Όγκνιεν Βράνιες;
Το κεφάλαιο «Όγκνιεν Βράνιες» επανήλθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ μετά την ανάρτηση του Βόσνιου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα του Βελγίου, η Άντερλεχτ θέλει να πουλήσει τον Βράνιες και ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, προσθέτουν ότι η πιθανότητα επιστροφής στην ΑΕΚ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Όγκνιεν Βράνιες, ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός μπακ στη ΡΣΚ Άντερλεχτ και την Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, έχει περάσει από ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, η Κρασνοντάρ, η ΑΕΚ και η Σπόρτινγκ Χιχόν. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης U21, καθώς και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014.

«Η πιθανότητα να επιστρέψει ο Βράνιες στην Αθήνα τον επόμενο χειμώνα είναι πολύ μικρή. Σε τελική ανάλυση η ΑΕΚ ήδη έχει πολλούς αμυντικούς. Επιπλέον σύμφωνα με την εφημερίδα Wallod δεν υπάρχει περίπτωση νέου δανεισμού. Η Άντερλεχτ θέλει να πουλήσει οριστικά τον Βράνιες, μα θα είναι δύσκολο για αυτή να βρει τον κατάλληλο αγοραστή», ισχυρίζεται το δημοσίευμα της «Voetbalnieuws». 

Όταν ο προπονητής της Άντερλεχτ «έκοψε» τον Βράνιες από την πρώτη ομάδα
Θυμίζουμε πως πριν από δύο μήνες περίπου, ο προπονητής της Άντερλεχτ, Βενσάν Κομπανί, «έκοψε» οριστικά τον Όγκνιεν Βράνιες από την πρώτη ομάδα. Οι προσδοκίες επανενεργοποίησής του, που είχαν δημιουργηθεί εκείνες τις ημέρες, κυρίως μετά τη συμμετοχή του ως αρχηγός σε ένα φιλικό, διαλύθηκαν μετά την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να τον υποβιβάσει στη δεύτερη ομάδα, μαζί με άλλους δύο παίκτες.

Ο ένας ήταν ο παλιός Βέλγος διεθνής, Άντονι βάντεν Μπόρε και ο έτερος ο νεαρός Άνες Ντελκρουά. Ο Όγκνιεν Βράνιες, που βρισκόταν πάντα στα «υπόψιν» της ΑΕΚ, έχει σταματήσει πάραυτα τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και στόχος της Άντερλεχτ είναι να πωληθεί, όπως επαναλαμβάνουν και τα βελγικά μέσα ενημέρωσης από τότε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.