Header Ads


Ο κρυφός γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Ο κρυφός γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη!


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα με την προσωπική της ζωή. Έζησε έντονα τη ζωή της και απεχθανόταν τη μοναξιά. Μάλιστα, είχε κάνει και έναν κρυφό γάμο που λίγοι γνώριζαν.
Πέρα από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, που ο έρωτας τους έχει μείνει στην ιστορία μαζί και με τα κρυφά σκηνικά, υπήρχαν και άλλοι που την γοήτευσαν. 

Από νεαρή ηλικία, είχε πάντα έναν σύντροφο στο πλευρό της. Όταν ήταν μαθήτρια στη δραματική σχολή, ερωτεύτηκε τον δάσκαλό της, Αλέξη Σολωμό, με τον οποίο έκανε δεσμό. Αργότερα, η Αλίκη έκανε σχέση με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος την επηρέαζε πολύ στις καλλιτεχνικές της αποφάσεις.

Στην αρχή της κινηματογραφικής της καριέρας, στα τέλη της δεκαετίας του ’50 συνδέθηκε ερωτικά με τον σκηνοθέτη Ντίμη Δαδίρα. Στις αρχές του ’60, η σχέση της Αλίκης με το διάδοχο Κωνσταντίνο, συζητήθηκε πολύ, τόσο στους καλλιτεχνικούς κύκλους όσο και στον Τύπο.

Ο μεγαλύτερος σταθμός στην ερωτική ζωή της Αλίκης, ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Μετά τον Παπαμιχαήλ, οι μεγαλύτεροι δεσμοί της ήταν με τον Βλάση Μπονάτσο και τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο μυστικός γάμος
Η Αλίκη ήταν η εθνική σταρ. Ο κόσμος την αγαπούσε και ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την προσωπική της ζωή. Οι περισσότερες σχέσεις της, γίνονταν γνωστές πριν καν τις μάθει η μάνα της. Όταν όμως ήθελε να κρύψει κάτι, μπορούσε να το καταφέρει. Αυτό το απέδειξε, με τον μυστικό της γάμο στις αρχές της δεκαετίας του 1980.


Η Αλίκη με τον τότε αγαπημένο της Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά δεν ήθελαν ο γάμος τους να μαθευτεί. Όσο και αν αυτό φαινόταν ακατόρθωτο, το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο 5-6 στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά. Η σχέση τους είχε τελειώσει, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της. Η ίδια η Αλίκη, σχεδόν μια δεκαετία μετά, παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε κρυφά με το Γιώργο Ηλιάδη, σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου. "Σας την έσκασα", είπε τότε η Αλίκη, αναφερόμενη στον μυστικό της γάμο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.