Header Ads


Η κόντρα ΑΕΚ - Ολυμπιακού για τον «νέο Τραορέ», εναλλακτική ο Λισάντρο Σεμέδο!

Η κόντρα ΑΕΚ - Ολυμπιακού για τον «νέο Τραορέ», εναλλακτική ο Λισάντρο Σεμέδο!


Το παρασκήνιο για τον παίκτη που έχει ξετρελάνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη - Η «σχέση» με τον Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ!
Και να που μπήκε στη ζωή μας ένα τύπος από το Τρινιντάντ Τομπάκο, o οποίος πριν μια 5ετία στην Ολλανδία θεωρούσαν πως θα τα «σπάσει» και θα πήγαινε είτε σε Άγιαξ/Αϊντχόφεν είτε με μεταγραφή σε top πρωτάθλημα του εξωτερικού, συνεχίζοντας την τεράστια παράδοση των «οράνιε» με τους εξτρέμ.
Ο λόγος ασφαλώς για τον Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που μετά από μια 2ετία στο Ισραήλ, απογειώθηκε, κάνοντας το γρήγορο restart που ήθελε στην καριέρα του, μετά την αποτυχία του να κάνει το κάτι περισσότερο στην Αλκμάαρ, που ήταν από το 2015 ως το 2018.

Ο Λιβαι το καλοκαίρι του 2019 ανάγκασε την Μπεϊτάρ να πληρώσει 600 χιλιάρικα και να τον πάρει από την Κιράτ, ενώ τώρα η χρηματιστηριακή του αξια βρίσκεται στο... pick της, έχοντας πιάσει το 1,8 εκατ. ευρώ κι αναγκάζοντας ΑΕΚ/Ολυμπιακό από Ελλάδα, Τράμπζονσπορ/Κασίμπασα από Τουρκία, μια ιταλική και μια από την αγγλική Τσάμπιονσιπ  και επίσης δυο ισπανικές, να ερίζουν για την απόκτησή του. Δεν το λες και μικρό πράγμα...

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Ένωση είναι πολύ πιο ενεργή το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Και είναι αλήθεια πως το βράδυ της Τετάρτης έκανε μια σούπερ προσφορά για τα δικά της δεδομένα, που ελάχιστοι πίστευαν ότι σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι και στο φετινό ταιμινγκ, ο Μελισσανιδης μπορούσε να ρίξει τόσα λεφτά στο τραπέζι. Οχι φυσικά πως δεν τα έχει αλλά είναι θέμα πολιτικής του...

Υπάρχει πάντως μια σημαντική λεπτομέρεια, που την έχουμε δει στον Δικέφαλο και τα προηγούμενα χρόνια. Οταν ο ιδιοκτητης των "κιτρινόμαυρων" που έχει και ποδοσφαιρική άποψη, κοινώς ξέρει από μπάλα, γουστάρει κάποιον ποδοσφαιριστή/ τον βάλει στο... μάτι, δεν έχει πρόβλημα να τα σκάσει. Αυτό συμβαίνει και τώρα με τον Λιβάι Γκαρσία.

Δεν είμαι σίγουρος αν ο Ιλια Ιβιτς (τουλάχιστον όχι μόνος του) ήταν που έπεισε τον Μελισσανίδη πως αξίζει η υπέρβαση για τον Λιβάι Γκαρσία, θεωρώ δεδομένο όμως, ότι από ένα σημείο και μετά ο "τίγρης" απέκτησε προσωπική γνώμη και εκτίμηση για τον εξτρεμ απο το Τρινιντάντ Τομπάκο.

Για παράδειγμα, όλοι στο Ισραήλ, λένε τα καλύτερα για τον Λιβάι Γκαρσία. Και στην Ένωση -και ο Καρέρα- έχουν εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του, θεωρώντας πως κάτι λάθος έκανε στην καριέρα του και βρέθηκε στα 23 του (τα κλείνει 20 Νοεμβρίου) να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ...

"Είναι μια μικρογραφία του Αντάμα Τραορέ, της Γουλβς...", ήταν ουσιαστικά ο τίτλος που μπήκε στο "κιτρινόμαυρο" σκάουτινγκ ριπόρτ για τον Λιβάι Γκαρσία. Πατάει πολύ δυνατά, είναι το ίδιο καλός με το αριστερό και το δεξί, κάνει τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός ενώ και οι τελικές του προσπάθειες είναι καλές.

Πάμε τώρα και στο... ιντριγκαδόρικο ρεπορτάζ: ο Λιβάι Γκαρσία ανήκε σε ολλανδικό μανατζερικό γραφείο, με το οποίο έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση ο Ιλια Ιβιτς. Είναι "ομοσταβλος" αλλά και φίλος του σπουδαίου Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ, τον οποίο παρεμπιπτόντως θέλει ο Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται πως η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος της την πλευρά του Λιβάι Γκαρσία, ατζέντηδες και παίκτη (μιλάνε απευθείας και διαδικτυακά για να του δείξουν/πείσουν πόσο τον θέλουν!) αλλά δεν πρόκειται να ενδώσουν στα 2,7 εκατ. ευρώ που τον κοστολογεί ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ (ξεκίνησε από τα 3  εκατ. πάντως). Ο Μελισσανίδης θεωρεί πως ενα φιξ ποσό εκεί στα 2 εκατ. συν μπόνους είναι το ταβάνι της αξίας του άσου.

Από τον Ολυμπιακό πάντως και χθες διέρρεε πως έχουν εξασφαλίσει τον τελευταίο λόγο στην περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία! Και στο Ισραηλ έλεγαν πως προτάθηκε στον Ολυμπιακό, τους ενδιαφέρει αλλά προσπαθούν να βρίσκονται κοντά στην υποθεση μέχρι να δουν τι θα γίνει με τις πρώτες τους επιλογές για "αντι-Ποντένσε".

Σε κάποιους πάντως απο την ελληνολλανδική πιάτσα agents, που έχουν καλή εσωτερική ενημέρωση, δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν όσο περνάει ο Σεπτέμβριος και δεν προχωράει ή χαλάσει του Λιβάι Γκαρσία, να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο ο... Λισάντρο Σεμέδο.

Ο Καποβερντιανός εξτρέμ που επέστρεψε στη Φορτούνα Σιτάρντ, για να αποδειχτεί έτσι πως όλος ο ντόρος γύρω από το όνομά του που γινόταν για μήνες, όταν έπαιζε στον ΟΦΗ κι ακουγόταν για Ολυμπιακό και Ένωση, ήταν περισσότερος μανατζερικός παρά ουσιαστικός. Περισσότερο προτεινόταν παρά τον ήθελαν δηλαδή. Κάτι πάντως που σίγουρα δεν ισχύει με την υπόθεση Λιβάι Γκαρσία κι ΑEΚ...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.