Header Ads


«Το λάθος του Μπακάκη με τον Μελισσανίδη!»

«Το λάθος του Μπακάκη με τον Μελισσανίδη!»


Ο Καρέρα χρεώνει στον Έλληνα μπακ τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό - Τι αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος!
Ο Μιχάλης Μπακάκης έκανε ένα μεγάλο λάθος. Πειραγμένος επειδή αντιλήφθηκε πως ο Καρέρα πάει να του χρεώσει την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και βρέθηκε από βασικός κι αναντικατάστατος εκτός αγώνων σε Αγρίνιο και Σεντ Γκάλεν.
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr: «Ο Μπακάκης έκανε ένα μεγάλο... λάθος. Πειραγμένος επειδή αντιλήφθηκε πως ο Καρέρα πάει να του "χρεώσει" την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και βρέθηκε από βασικός κι αναντικατάστατος εκτός αγώνων σε Αγρίνιο και Σεντ Γκάλεν, ζήτησε ακρόαση από τον Ίλια Ίβιτς.

Του παραπονέθηκε και του ειπε πως αν είναι να μην παίζει και να μην τον υπολογίζει ο κόουτς, να τον δώσουν δανεικό στην (ομάδα... φίλη του Σέρβου) Λεγανές. Άλλωστε, οι Ισπανοί του προσφέρουν σχεδόν τα διπλά για ένα χρόνο, σε σχέση με το συμβόλαιό του στην Ένωση. 

Και ο Μπακάκης παρότι έχει 6ετία στην ομάδα κι έφτασε να είναι ο βασικός δεξιός μπακ στην Εθνική του Φαν'τ Σιπ, δεν βρίσκεται καν μέσα στο τοπ-10 των υψηλότερων "κιτρινόμαυρων" συμβολαίων.

Το λάθος του Μπακάκη ήταν πως θέλησε να τηρήσει την ιεραρχία πηγαίνοντας στον τεχνικό διευθυντή αντί να πάει κατευθείαν στον Μελισσανίδη. 

Εντάξει, δεν είναι κολλητός του Μάνταλου ούτε στον περίγυρο του αρχηγού, αλλά η διαχείριση της υπόθεσης Γαλανόπουλου θα έπρεπε να τον είχε κάνει πιο... σοφό. 

Τώρα ειλικρινά, δεν ξέρω αν έχει πάρει ανάποδες ο "τίγρης" μαζί του κι αν μπορεί να το γυρίσει. Πάντως, στους ανθρώπους γύρω από τον Μελισσανίδη (βάζω μέσα και τους ΑΕΚάρχες δημοσιογράφους) γίνεται μάχη μεταξύ "φιλο-μπακάκηδων" και μη. 

Ο Νικαιώτης ηγέτης βέβαια ακούει αλλά στο τέλος αυτός μόνο αποφασίζει. Το ζητούμενο είναι αν μπορεί κάποιος γάτος ατζέντης να βρει ομάδα που με 700/800 χιλιάρικα θα αγοράσει τον Μπακάκη. Όπως έγινε με τον Οικονόμου...»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.