Header Ads


«Υπογράφει στη Φενερμπαχτσέ ο Μπακασέτας!»

«Υπογράφει στη Φενερμπαχτσέ ο Μπακασέτας!»


Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την εντυπωσιακή περσινή σεζόν που έκανε παραμένει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για μεταγραφή.
Τασος Μπακασετας Φενερμπαχτσε: Τα δημοσιεύματα είναι συνεχή πως ο Μπακασέτας είναι πολύ κοντά στο να αλλάξει φανέλα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. Της οποίας προπονητής εδώ και λίγο καιρό είναι ο Ερόλ Μπουλούτ, δηλαδή ο τεχνικός με τον οποίο έκανε την εντυπωσιακή σεζόν στην Αλάνιασπορ.
Τελευταία αναφορά ήταν το τιτίβισμα του Τούρκου δημοσιογράφου Εκρέμ Κονούρ, που έλεγε πως η Φενέρ έκανε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Ελβετό στράικερ Μίκαελ Φρέι για να πει το «ναι» η Αλάνιασπορ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως η Αλάνιασπορ ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της Φενέρ αλλά οι άνθρωποι της είναι αισιόδοξοι πως θα πει το «ναι».

Η ομάδα του Μπουλούτ έχει αρκετές επιλογές μεσοεπιθετικά, ωστόσο, ο νυν τεχνικής της φαίνεται να έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση του 27χρονου διεθνούς άσου.

Με το πρωτάθλημα Τουρκίας να έχει ξεκινήσει, ο Μπακασέτας φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία πήρε μεγάλη οικονομική ανάσα από τη μεταγραφή 20 εκατομμυρίων του Αλβανοκοσοβάρου επιθετικού Βεντάτ Μουρίκι στη Λάτσιο.

Ο Μπακασέτας είχε φύγει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 με ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ και τώρα αν πιστέψει κανείς την αισιοδοξία των Τούρκων είναι έτοιμος για ένα πολύ μεγάλο ντιλ και μια μεγάλη μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.