Header Ads


«Ο θηριώδης μικρός που παίρνει η ΑΕΚ»

«Ο θηριώδης μικρός που παίρνει η ΑΕΚ»


Ποιος είναι ο πιτσιρικάς που θέλει να κάνει διεθνή καριέρα και έχει πρότυπό του τον Αζάρ - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ!
Πίσω από την υπόθεση του υψηλόσωμου (1,90 μ.) φορ υπάρχει μεγάλη ιστορία, την οποία αξίζει να θυμίσουμε. Γιατί το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν εμφανίστηκε ουρανοκατέβατο στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 3ήμερο στη Σαντορίνη με ένα σχόλιο!

Κλεισμένος από την ΑΕΚ φέρεται πως είναι ο Γιάννης Ιατρούδης. Ο 21χρονος επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, η οποία ξεκίνησε από τον Εργοτέλη.

Πίσω από την υπόθεση του υψηλόσωμου (1,90 μ.) φορ υπάρχει μεγάλη ιστορία, την οποία αξίζει να θυμίσουμε. Γιατί το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν εμφανίστηκε ουρανοκατέβατο στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Ο παίκτης άλλωστε είχε τραβήξει τα βλέμματα από το 2018, όταν στα 19 του συνέβαλε τα μέγιστα στην εξασφάλιση της παραμονής στη Football League της ομάδας του Ηρακλείου. Εκείνη τη σεζόν ο μικρός έπαιξε σε 25 παιχνίδια, σκόραρε 3 φορές και μοίρασε 1 ασίστ.

Την επόμενη σεζόν (2018-2019) αγωνίστηκε 34 φορές με τη φανέλα του Εργοτέλη, πέτυχε 8 τέρματα και έφτιαξε 3 γκολ για τους συμπαίκτες του. Εκείνη η χρονιά τον έφερε στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Το "κιτρινόμαυρο" ενδιαφέρον προηγήθηκε του "ερυθρόλευκου" με τα ρεπορτάζ του Τύπου που πρόσκεινται στην ομάδα του λιμανιού να κάνουν λόγο για δυνατή σφήνα.

Εκείνη την εποχή όμως ο παίκτης στάθηκε πολύ άτυχος. Τον Νοέμβριο του 2019 υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν να μείνει όλη τη σεζόν εκτός δράσης. Έχασε 20 παιχνίδια, πρόλαβε όμως να παίξει 5 ματς σκοράροντας 1 φορά.

Ο Ιατρούδης μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή αλλά και στις πτέρυγες. Ως σέντερ φορ όμως έχει τις περισσότερες συμμετοχές. Την πιο γεμάτη του σεζόν (2018-2019) έπαιξε 19 παιχνίδια ως επιθετικός, 13 ως δεξιός εξτρέμ και 1 ως επιτελικός μέσος.

Παρότι προέρχεται από τραυματισμό, η ΑΕΚ αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα κληθεί να την αρπάξει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, στην οποία θα πρέπει να "ψήσει" τον Μάσιμο Καρέρα, ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ.

Και επειδή το sportdog έχει πάντα το παρασκηνιακό ρεπορτάζ, τον Ιατρούδη εκπροσωπούσε μέχρι τον Αύγουστο του 2019 ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Τον παίκτη ανέλαβε ο άλλοτε συνεργάτης του νυν τεχνικού διευθυντή των εθνικών ομάδων, Βασίλης Κραστάνας μαζί με τον Μάρκο Λαγό.

Παρεμπιπτόντως ο Κώστας Κωνσταντινίδης ήταν προσκεκλημένος στις 22 Ιουλίου, στην παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "ΟΠΑΠ ARENA ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», η οποία έγινε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όσον αφορά τους στόχους του ποδοσφαιριστή, τους είχε εκμυστηρευτεί σε παλαιότερη συνέντευξή του. "Θα ήθελα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα", είχε δηλώσει στον καλό συνάδελφο, Ηλία Καλλονά, στον οποίο είχε αποκαλύψει, ότι πρότυπό του είναι ο Εντέν Αζάρ.

Διαβάστε ακόμη: Ανακοινώνει μεταγραφή η ΑΕΚ - Σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.