Header Ads


«Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για Χνιντ»

«Θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για Χνιντ»


Ο Τυνήσιος ρεπόρτερ, Ιλιές Μπεν Σαλάχ μεταφέρει την θέση της Σφαξιέν σε ότι αφορά την μεταγραφή του Χνιντ στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει παρά την αρνητική απάντηση στην πρόταση των 600.000 ευρώ.  
Η μεταγραφή του 23χρονου διεθνή Τυνήσιου στόπερ, Νασίμ Χανίντ από την δεύτερη του πρωταθλήματος Τυνησίας, Σφαξιέν στην ΑΕΚ δείχνει να «παγώνει» προσωρινά λόγω των απαιτήσεων του βορειοαφρικανικού συλλόγου.
Η ΑΕΚ προσφέρει για τον σκληροτράχηλο σέντερ μπακ 600.000 ευρώ, ενώ η Σφαξιέν ζητάει 800.000 ευρώ επικαλούμενη την προσφορά που έχει λάβει από του Κουβέιτ, η οποία ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο σύλλογος της Τυνήσιας παρά την επιθυμία του Χνιντ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, προσπαθεί να εξασφαλίσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη με συνέπεια το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην έχει σφραγιστεί.

Ο Τυνήσιος δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Diwan FM, Ιλιές Μπεν Σαλάχ καλύπτει το ρεπορτάζ της Σφαξιέν και καταγράφει μεταξύ άλλων τις εξελίξεις στη μεταγραφή του Χανίντ.

Ο Μπεν Σαλάχ μετέφερε τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Σφαξιέν αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Νασίντ Χνιντ στην ΑΕΚ.

«Επικοινώνησα με την διοίκηση της Σφάξιεν πριν από λίγες ώρες. Επισήμως ο σύλλογος αρνείται πως ο Νασίμ Χανίντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Θεωρούν πως τα χρήματα που προσφέρει η ΑΕΚ είναι πολύ λιγότερα από αυτά που ζητούν. Δεν νομίζω πως ο Χανίντ θα επιστρέψει στην Τυνησία.

Άλλωστε αν συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι σε καραντίνα για 5-6 μέρες δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Μπεν Γκερντάν. ΑΕΚ και Σφαξιέν θα παραμείνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν τελείωσε κάτι, απλά απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ. Θα δούμε τι θα συμβεί».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.