Header Ads


Τελικό τα...Χριστούγεννα πρότεινε ο Ολυμπιακός!

Τελικό τα...Χριστούγεννα πρότεινε ο Ολυμπιακός!


Μια πρόταση που προκάλεσε αίσθηση μεν αλλά κανείς δεν πήρε στα σοβαρά δε, έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, ο Αγραφιώτης πρότεινε να γίνει ο τελικός κυπέλλου τα προσεχή Χριστούγεννα!
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα, επικαλέστηκε τους τελικούς κυπέλλου Ισπανίας και Σκωτίας που λόγω πανδημίας θα γίνουν τον προσεχή Δεκέμβρη και πρότεινε, σε αυτά τα πρότυπα, να μεταφερθεί και ο ελληνικός τελικός κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακού, από τις 30 Αυγούστου οπότε και είναι προγραμματισμένος στα Χριστούγεννα του 2020.

Η πρόταση προκάλεσε θυμηδία μέσα στην αίθουσα, οι αντιδράσεις υπήρξαν μάλλον απαξιωτικές και εν γένει, η εν λόγω ιδέα δεν συζητήθηκε καθόλου.

Φυσικά, η εν λόγω πρόταση που κατατέθηκε δια στόματος αντιπροέδρου του Ολυμπιακού είναι μια ακόμα ένδειξη για τις προθέσεις που επικρατούν στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» για τον τελικό του κυπέλλου και αναδεικνύουν πως στρατηγική της ομάδας του Πειραιά είναι να απαξιώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και να δημιουργήσει όσα περισσότερα εμπόδια μπορεί όσον αφορά τη διεξαγωγή του.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως νωρίτερα, είχε οριστικοποιηθεί πως ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν θα έχουν διαθέσιμα τα καλοκαιρινά τους αποκτήματα στον τελικό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.