Header Ads


«Η ΑΕΚ ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει και στο πόλο»

«Η ΑΕΚ ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει και στο πόλο»

Μια μεγάλη προσπάθεια που άρχισε από το 2017 έβαλε και πάλι την ΑΕΚ στον χάρτη του ελληνικού πόλο.
Η ΑΕΚ πανηγυρίζει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του πόλο, σε άνδρες και γυναίκες και ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων πόλο και κολύμβησης της ομάδας, Πάνος Μιχαλόπουλος, μιλάει στο SDNA για την ιστορική μέρα της Ένωσης και τους μελλοντικούς στόχους που είναι υψηλοί.
Η Ένωση, μέσα από ένα ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ πήρε την απόφαση για επανίδρυση του τμήματος πόλο, το οποίο την δεκαετία του '60 έγραφε της δικές του σελίδες στην ιστορία της ομάδας.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια υπήρχαν άνθρωποι που μπήκαν μπροστά. Ένας εξ αυτών ήταν ο Πάνος Μιχαλόπουλος, που μαζί με τον Γιώργο Κυρμίζογλου ανέλαβαν να... χτίσουν τα τμήματα της ΑΕΚ. Και πλέον έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι.

Ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων πόλο ανδρών και γυναικών, Πάνος Μιχαλόπουλος, μίλησε στο SDNA για την ιστορική στιγμή της ομάδας και έστειλε το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας περιέγραψε τα συναισθήματα του για την διπλή άνοδο της ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία. «Είναι πρωτόγνωρο γιατί το περιμέναμε τέσσερα χρόνια. Η αγωνία και η υπομονή που κάναμε μας έφερε σε μια κατάσταση να είμαστε κατάκοποι. Νιώθαμε ότι γεννήσαμε δύο παιδιά και ζήσαμε όλη τη διαδικασία των τοκετών. Απλά όλο αυτό κράτησε τέσσερα χρόνια. Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Όχι μόνο πετύχαμε τις ανόδους αλλά έγιναν τα πράγματα όπως θέλαμε. Και αυτό θέλω να το δηλώσω έντονα. Όταν ξεκινήσαμε είχαμε προτάσεις για να αγοράσουμε κάποια ομάδα. Κάποια άλλη ομάδα ήθελε να πάρει το σήμα της ΑΕΚ. Εμείς  ξεκινήσαμε ταπεινά από το μηδέν με στόχο να περιμένουμε να γίνει η άνοδος με τις δικές μας δυνάμεις. Η χαρά είναι μεγάλη όμως έχουμε το ίδιο πάθος και άγχος δημιουργικό να έχουμε δύο αξιόμαχες ομάδες στην πρώτη κατηγορία».

Η σημασία αυτής της διπλής ανόδου σε άνδρες και γυναίκες είναι τεράστια. Για όλους όσους απαρτίζουν το τμήμα πόλο της Ένωσης. «Είναι η αμοιβή για όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που προπονούνται καθημερινά από τη στιγμή που υπήρχαν οι δύο ομάδες. Είναι η ανταμοιβή των προπονητών που πίστεψαν στο σχέδιο αυτό. Έπρεπε κάποιοι άνθρωποι μέσα από αυτό το χώρο να πιστέψουν στο σχέδιο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η ανταμοιβή είναι μεγάλη. Η ΑΕΚ έβαλε το βήμα της, έβαλε το λίθο ώστε να είμαστε αξιόμαχοι στις  κατηγορίες. Δεν περνάει καν από το μυαλό μας ο υποβιβασμός. Ήρθαμε, θα μείνουμε και θα πρωταγωνιστήσουμε και στο πόλο».

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη τρέξει τις διαδικασίες για το χτίσιμο της νέας σεζόν. «Τα κορίτσια μας έβγαλαν ασπροπροσωπα. Είναι μια μεγάλη παρέα η ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να χτυπήσουμε την τετράδα και στα δύο πρωταθλήματα. Αυτό θα γίνει μέσα από τον σχεδιασμό των προπονητών και των ανθρώπων της ομάδας αλλά και με την αρωγή την δική μας και την υποστήριξη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι ομάδα που θα χτυπάει νίκες τίτλους και διακρίσεις. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια μεγάλη οικογένεια και να φέρουμε πολύ κόσμο σε πόλο, κολύμπι και σταδιακά και στις καταδύσεις. Δεν έχει να κάνει μόνο με πρωταθλήματα και τίτλους».

Παράλληλα, φρόντισε να στείλει το δικό του ευχαριστώ στον κόσμο. «Ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΚ. Κυρίως από την επαρχία που μας στήριξαν πάρα πολύ. Σε κολυμβητήρια όλης της Ελλάδας είχαμε τον κόσμο δίπλα και αυτό ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ακόμα και για τους παίκτες ήταν πρωτόγνωρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Τους παρακαλούμε να στηρίξουν την κάρτα φίλου ΑΕΚ καινά έρχονται κοντά στα παιδιά όπου παίζει η ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο».

Δείτε τα τελευταία νέα πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.