Header Ads


Γαλανόπουλος από...του χρόνου στην ΑΕΚ!

Γαλανόπουλος από...του χρόνου στην ΑΕΚ!


Δεν πήγε καλά η αποθεραπεία του Κώστα Γαλανόπουλου - Πολύ άτυχος ο Έλληνας μέσος της ΑΕΚ!
Ο σοβαρός τραυματισμός τον περασμένο Δεκέμβρη και η επέμβαση στον αστράγαλο έχουν κρατήσει τον Κώστα Γαλανόπουλο εκτός αγώνων για επτά μήνες και μέχρι να επιστρέψει στους αγώνες της ΑΕΚ θα περάσουν τουλάχιστον 8-9!
Όπως αναφέρει το enwsi.gr, μετά την επέμβαση έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και εντατικές θεραπείες, τόσο πριν την καραντίνα, όσο και κατά τη διάρκεια. Μάλιστα, στις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ μετά την πανδημία, βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα και γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους.

Δεν πήγε καλά η αποθεραπεία του Κώστα Γαλανόπουλου

Όμως, οι πόνοι δεν τον άφησαν ποτέ και είναι δεδομένο πως κάτι πήγε λάθος με το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Η ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς θα αναζητήσει την αιτία εσωτερικά, μιας και το λάθος στην αποθεραπεία του Κώστα Γαλανόπουλου είχε και αγωνιστική επίπτωση στα σχέδια του Μάσιμο Καρέρα.

Άλλωστε, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κώστας Γαλανόπουλος λογιζόταν βασικός τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική Ομάδα πριν τον τραυματισμό του τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ με γκολ του χάρισε την νίκη στη Ξάνθη στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στην Ένωση.

Εν κατακλείδι, είναι σαφές πως ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν προλαβαίνει να ενισχύσει την ΑΕΚ φέτος και ο μεγάλος στόχος είναι να είναι πανέτοιμος στη προετοιμασία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.