Header Ads


Μπορμπόκης: Το κλειδί της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος, θα χτυπήσει στην κόντρα τον ΠΑΟΚ

Μπορμπόκης: Το κλειδί της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος, θα χτυπήσει στην κόντρα τον ΠΑΟΚ


Για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βασίλης Μπορμπόκης στο metropolis.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Σίγουρα και οι δύο χρειάζονται το αποτέλεσμα. Στα παιχνίδια χωρίς κόσμο υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Εάν πιάσεις καλό ρυθμό η έδρα βοηθάει αλλά τώρα δεν μπορεί να πάρει περισσότερα. Συμβαίνει το αντίθετο όταν δεν έχει καλό ρυθμό. Το αβαντάζ του ΠΑΟΚ είναι ότι οι παίκτες ξέρουν το γήπεδο.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση για να πεις ότι ο ένας υπερισχύει του άλλου. Αυτό που βλέπουμε ότι παίζει ο ΠΑΟΚ κα η ΑΕΚ όλη η χρονιά αυτό θα δούμε».

Για το ρόλο της τακτικής: «Διαφωνώ με τις αλλαγές στις τακτικές. Δεν πιστεύω ότι ένας παίκτης μπορεί να παίξει όλα τα συστήματα. Στις μεγάλες ομάδες οι παίκτες δεν αλλάζουν θέσεις. Η προσέγγιση αλλάζει μόνο. Όχι το πως θα παίξει».

Για τα κλειδιά του παιχνιδιού: «Νομίζω ότι η ΑΕΚ θα δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ καθώς είναι καλή από τη μέση και μπροστά. Θα ψάξουν το χώρο για να εκμεταλλευτούν την ποιότητα τους. Η ΑΕΚ δεν είναι επικίνδυνη στο χτίσιμο παιχνιδιού αλλά όταν κλέβει την μπάλα. Θα δώσει χώρος αλλά δεν ξέρω σε ποιον θα βάλει παγίδες. Το κλειδί της ΑΕΚ είναι ο Μάνταλος.

Αντίστοιχα για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Μίσιτς και ο Γιαννούλης. Σαν ομάδα δεν είναι τόσο επικίνδυνη ο ΠΑΟΚ. Έγιναν κάποιες αλλαγές. Μπήκε ο Τζόλης, που σίγουρα θέλει χρόνο, δίνει μόνο τον ενθουσιασμό. Μεγάλη υπόθεση το τι θα κάνει ο Μαουρίσιο και το ποιος θα τρέξει στο χώρο. Σίγουρα προβάδισμα έχει η έδρα. Oι Άγγλοι δεν είναι τυχαίο που λένε παίζουμε σπίτι μας και όχι στην έδρα μας. Στο σπίτι του ακόμη και με κλειστά φώτα ξέρεις που είναι το ψυγείο».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.