Header Ads


Αγια Σοφιά: Αναρτήθηκε η τελική σύμβαση, ξεκινούν και τα εσωτερικά έργα!

Αγια Σοφιά: Αναρτήθηκε η τελική σύμβαση, ξεκινούν και τα εσωτερικά έργα!


Δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η τελική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΤΟΜΗΣ και πλέον αρχίζουν και οι εργασίες εντός της Αγιάς Σοφιάς.
Τα έργα στην Αγιά Σοφιά όσον αφορά την υπογειοποίηση, το κτίριο των μουσείων, αλλά και το «ντύσιμο» εξωτερικά του γηπέδου «τρέχουν». Στην αναμονή βρισκόταν το τελευταίο διάστημα μόνο το θέμα της έναρξης των εσωτερικών εργασιών της Αγιάς Σοφιάς που θα τελειοποιήσουν το γήπεδο της ΑΕΚ.
Στη  Διαύγεια δημοσιεύτηκε η τελική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της τεχνικής εταιρείας «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», η οποία έχει αναλάβει το έργο, και πλέον οι εσωτερικές εργασίες ξεκινούν!

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Τετάρτης (1/7) στην Αγιά Σοφιά έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με στελέχη της ΑΕΚ, της Δικέφαλος 1924, αλλά και της αναδόχου εταιρείας.

Μεταξύ άλλων στη σύμβαση αναφέρεται: «ΑΝΑΘΕΤΕΙ στο δεύτερο των συμβαλλομένων, δηλαδή τον Οικονομικό Φορέα με την επωνυμία «ΤΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ», ο οποίος και αποδέχεται, την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», η οποία θα διέπεται από τις διατάξεις του Νόμου 4412/2016, όπως ισχύουν και της λοιπής ισχύουσας νομοθεσίας για την εκτέλεση των Δημοσίων έργων», ενώ όσον αφορά το χρονικό όριο της αποπεράτωσής του, αυτό δεν μπορεί να υπερβεί τους 16 μήνες, όπως υπογραμμίζεται: «Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να κατασκευάσει και να αποπερατώσει το έργο μέσα σε συνολική προθεσμία δεκαέξι (16) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας σύμβασης».

Αναλυτικά όλη η σύμβαση όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια ΕΔΩ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.