Header Ads


Πάει για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς ο Ίβιτς!

Πάει για το κόλπο γκρόσο της χρονιάς ο Ίβιτς!


Τον είχε «κλείσει» ο Ολυμπιακός, του έκανε πρόταση ο Άρης, αλλά η ΑΕΚ έχει τον... τρόπο να ολοκληρώσει το deal.
Ίσως είναι το πιο «καυτό» όνομα της επικαιρότητας με τον Ίλα Ίβιτς να θέλει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.
Πέρσι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Φέτος δέχθηκε πρόταση από τον Άρη. Πλέον, παρουσιάζεται κορυφαίος στόχος της ΑΕΚ. Τι ισχύει;

"Εμείς δώσαμε 2,2 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουμε από τη Λας Πάλμας. Ο Aρης μας προσφέρει 1 εκατ. ευρώ. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ματέo Γκαρσία δεν πωλείται. Τον χρειαζόμαστε στο Champions League της νέας σεζόν. Ήταν ο καλύτερος παίκτης μας αυτή τη χρονιά".

Αυτές ήταν οι προ ημερών δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα αναφορικά με την πρόταση που όντως κατατέθηκε στους πρωταθλητές Σερβίας από τον Άρη για τον Ματέo Γκαρσία, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε αποτελέσει σχεδόν κλεισμένο στόχο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Ηταν κομματάκι υπερβολικός ο Τέρζιτς αναγορεύοντας τον Αργεντινό σε κορυφαίο παίκτη της ομάδας του στη φετινή σεζόν (σε καμία περίπτωση δεν ήταν), άγνωστο αν πτοήθηκε από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση του Αρη και το μεταγραφικό ban και αρνήθηκε την πρόταση (η οποία όντως κατατέθηκε - τα ύστερα του κόσμου), ωστόσο ήταν σαφής ως προς το οικονομικό πλαίσιο που καλύπτει τον Αργεντινό.

O Αργεντινός ο οποίος έγινε γνωστό πως απασχολεί -και απασχολεί σοβαρά- τον Ίλια Ίβιτς και την ΑΕΚ. Χωρίς πολλά πολλά με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα. Να μπει σε διαδικασία η Ενωση να… αποσβέσει μέρος της (μεγαλύτερης στην ιστορία του συλλόγου) επένδυσης που έκανε το περασμένο καλοκαίρι η "ζβέζντα", δεν υπάρχει καμία περίπτωση, μετατρέποντας τον 22χρονο εξτρέμ στο ακριβότερο μεταγραφικό απόκτηση της δικής της ιστορίας επί Μελισσανίδη.

Εκτός αν πιστεύει κανείς πως επί πανδημίας θα δώσει η Ένωση ένα ποσό που θα ξεπερνάει σίγουρα το 1,5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Γκαρσία. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Για να επιβεβαιώνεται όμως το ενδιαφέρον του Ιβιτς, προφανώς ο Σέρβος έχει βρει άκρη με τους συμπατριώτες του. Και κυρίως, έχει βρει τον τρόπο να τους "μαλακώσει" και να ρίξει την τιμή του Γκαρσία σε επίπεδο προσιτό για τους Κιτρινόμαυρους.

Μοιάζει δύσκολο, ενδεχομένως να έχει σχέση με την πρόσφατη συμφωνία του Αστέρα με την Πογκόν για την αγορά ενός άλλου γνωστού μας, τον Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς, του πρώην επιθετικού του Πανιωνίου (φημολογείται πως μανατζερικά ο Ίβιτς με τις άκρες του έχει βάλει το... χεράκι του), από τη στιγμή όμως που το ενδιαφέρον υφίσταται, μένει να διαπιστωθεί και ο τρόπος που έχει σκαρφιστεί ο Ίβιτς προκειμένου να κάνει την κίνησή του.

Τον Αστέρα άλλωστε, έτσι κι αλλιώς, η σύγχρονη AΕΚ τον ξέρει αρκετά καλά, αφού πριν 1,5 χρόνο αγόρασε από εκεί και τον Νέναντ Κρστίτσιτς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.