Header Ads


Ο Χουλτ, ο Κατράνης και ο γρίφος του αριστερού μπακ!

Ο Χουλτ, ο Κατράνης και ο γρίφος του αριστερού μπακ!


Ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης γράφει για την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκλας Χουλτ, την εναλλακτική του Αλέξανδρου Κατράνη και το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.
Την ώρα που η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα μετά την καραντίνα του κορωνοϊού, η αγωνιστική δράση βρίσκεται ακόμα on air την στιγμή που δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, όλη αυτήν την περίοδο οι ιθύνοντες της Ένωσης βρίσκονταν στις επάλξεις, αναζητώντας λύσεις σε θέματα ανανεώσεων συμβολαίων, αλλά και μελλοντικών μεταγραφών. Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ιδίως τον τεχνικό διευθυντής του Δικεφάλου Ίλια Ίβιτς είναι αυτό του Νίκλας Χουλτ.

Το συμβόλαιο του διεθνούς Σουηδού αριστερού μπακ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η παραμονή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Στην Ένωση έχουν εξετάσει κάποιες περιπτώσεις αριστερών μπακ, ωστόσο ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση μεταγραφής παίκτη ή ανανέωσης του Χουλτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πολύ καλή γνώμη για το ήθος και τον επαγγελματισμό του Σουηδού, παρόλα αυτά το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ του Δικεφάλου θα εξαρτηθεί από την εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα.

Στην κορυφή πάντως της λίστας του Ίβιτς φαντάζει ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο Κατράνης αγωνίζεται την φετινή αγωνιστική περίοδο ως δανεικός στον Ατρόμητο από την γαλλική Σεντ Ετιέν και πραγματοποιεί μια γεμάτη και παραγωγική χρονιά. Ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του, με τον νεαρό μπακ να επιστρέφει το καλοκαίρι στην Γαλλία. Έτσι στην Ένωση έχουν ψηλά την περίπτωση του νεαρού αμυντικού, την περίπτωση του οποίου σκοπεύουν να κυνηγήσουν σε περίπτωση που ο Χουλτ αποχωρήσει από τον σύλλογο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κατράνης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας, ενώ ήδη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωσή του!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.