Header Ads


Δοκιμάζει ο Ολιβέιρα, δοκιμάζει και ο… Καρέρα

Δοκιμάζει ο Ολιβέιρα, δοκιμάζει και ο… Καρέρα


Ο Πορτογάλος θα δοκιμάσει να μπει στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας, αλλά ο Ιταλός τεχνικός κάνει ήδη πλάνα για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
Η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη για τον Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς από την Δευτέρα θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και θα φανεί πώς θα ανταποκριθεί.
Στην ΑΕΚ αναμένουν με αγωνία, καθώς αν ο Πορτογάλος φορ αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, θα μπει απευθείας στο χειρουργείο για να είναι πλέον έτοιμος τη νέα σεζόν.

Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει πως ο Ολιβέιρα χρειάζεται χρόνο και προσοχή, γι’ αυτό και ήδη καταστρώνει τα πλάνα ενδεκάδας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των playoffs (πιθανότατα στις 7 Ιουνίου) χωρίς τον 29χρονο άσο.

Ελλείψει, λοιπόν, Ολιβέιρα και Αραούχο, ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 με τριάδα τους Λιβάγια, Βέρντε και Μάνταλο μπροστά. Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα της άμυνας, τους Βράνιες και Σβάρνα στόπερ και τριάδα στο κέντρο από τους Σιμόες, Σιμάνσκι και Κρίστισιτς (ο Γαλανόπουλος θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.