Header Ads


Unlabelled «Απίθανο να είναι ο Δώνης στον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ»

«Απίθανο να είναι ο Δώνης στον Παναθηναϊκό κόντρα στην ΑΕΚ»


Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ - Δύσκολα θα είναι στον πάγκο ο Δώνης!
Όπως ενημέρωσε με επιστολή τον Έλληνα τεχνικό ο Γιάννης Αλαφούζος, η συνεργασία των δύο πλευρών θα τελειώσει οριστικά με την ολοκλήρωση των πλέι οφ.
Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για την απόκτησή προπονητή, με τον Δώνη παράλληλα να μένει ελεύθερος.

Η επιστολή του Αλαφούζου ήταν μακροσκελής, σε ευγενικό ύφος και αφού τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο του τόνισε στο τέλος της, ότι η επιθυμία του είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μετά το τέλος των πλέι οφ και κατ΄ επέκταση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός οτι το υπάρχον συμβόλαιο του Γιώργο Δώνη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν αναμένεται να τροποποιήσει την απόφαση του Αλαφούζου, αν και η πρόθεση του στην επιστολή ήταν να διακοπεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να εξετάζει την επιστολή που έφτασε στα χέρια του από τον Γιάννη Αλαφούζο. Κυρίως από νομικής πλευράς, ώστε να σχεδιάσει την επόμενη προσωπική του ημέρα. Πλέον, φαίνεται πως από ημέρα σε ημέρα θα έρθει το τέλος του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και μοιάζει απίθανο να είναι εκείνος στον πάγκο των «πρασίνων» απέναντι στην ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.