Header Ads


Τα δεδομένα για την παραμονή Βράνιες!

Τα δεδομένα για την παραμονή Βράνιες!


Οι συνθήκες για την παραμονή του Βράνιες στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι διαμορφώνονται ευνοϊκές - Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Κατεβάστε δωρεάν 21 Wallpapers της ΑΕΚ!

Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε ξανά σαφές πως η «ΑΕΚ είναι το σπίτι του» και θέλει να παραμείνει εδώ ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του.

Η υπόθεση της παραμονής του δεν είναι απλή, αλλά οι συνθήκες διαμορφώνονται ευνοϊκές για αίσια κατάληξη στην επιθυμία όλων των πλευρών. Τα δεδομένα έχουν ως εξής:


  • Ο δανεισμός του Βράνιες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, χωρίς να έχει μπει καμία όψιον αγοράς από την πλευρά της ΑΕΚ.
  • Ο Βόσνιος αμυντικός έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Άντερλεχτ με συνολικές αποδοχές 1.8 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που η ομάδα του Βελγίου, θέλει να απαλλαγεί άμεσα, ειδικά μετά το «μνημόνιο» που ετοιμάζεται να εφαρμόσει λόγω κορωνοϊού.
  • Ο Βράνιες έχει «πατήσει» πλέον τα 31 και η Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να καλύψει όσο περισσότερο μπορεί την «χασούρα» από μια μεταγραφή που δεν της βγήκε, δαπανώντας ένα αξιοσέβαστο ποσό.
  • Η ΑΕΚ θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει από το μηδέν με την Άντερλεχτ για την παραμονή του Βράνιες είτε με αγορά είτε με νέο δανεισμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να καλύψει την «χασούρα» της Άντερλεχτ ή να καλύψει πάνω από τα 3/5 του συμβολαίου του Όγκνιεν Βράνιες με την Άντερλεχτ.

Εν κατακλείδι, είναι μια υπόθεση που θα τραβήξει αρκετά μέσα στο καλοκαίρι με τις συνθήκες να δείχνουν αυτή την ώρα πως ευνοούν την παραμονή του Βράνιες στην ΑΕΚ αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει η Άντερλεχτ στην υπόθεση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.