Header Ads


«Σύμμαχος» της ΑΕΚ για Βράνιες η...Άντερλεχτ!

«Σύμμαχος» της ΑΕΚ για Βράνιες η...Άντερλεχτ!


«Σύμμαχος» της ΑΕΚ για Βράνιες η...Άντερλεχτ!
Η ΑΕΚ και ο Όγκνιεν Βράνιες θέλουν να συνεχίσουν μαζί και σύμμαχος σε αυτό είναι και η Άντερλεχτ!
Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άντερλεχτ σπρώχνουν όλο και πιο κοντά τον Όγκνιεν Βράνιες στην αγκαλιά της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφέρουμε πως στη συμφωνία για τον δανεισμό του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού δεν έχει έχει μπει κάποια όψιον αγοράς, κάτι που σημαίνει πως οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ θα γίνουν από μηδενική βάση.

Η τεράστια επιθυμία του Όγκνιεν Βράνιες να παραμείνει στην ΑΕΚ είναι δεδομένη και θα παίξει τον δικό της καθοριστικό ρόλο στην αίσια έκβαση της μεταγραφής του. Ο Βόσνιος άσος δεσμεύεται με δύο χρόνια συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, που θα του αποφέρει χωρίς τους φόρους 1.8 εκατ. ευρώ.

Τα οικονομικά προβλήματα της Άντερλεχτ την αναγκάζουν να θέλει να απαλλαγεί από πάνω της ένα τέτοιο συμβόλαιο, με την ΑΕΚ βέβαια να μην προτίθεται να το καλύψει εξ'ολοκλήρου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που θα διαρκέσει αρκετά, αλλά όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Όγκνιεν Βράνιες θα παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα» και πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του με την φανέλα της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.