Header Ads


Πολύ κοντά σε μεταγραφή η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά σε μεταγραφή η ΑΕΚ!


Πολύ κοντά σε μεταγραφή η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στη πρώτη της μεταγραφή για το καλοκαίρι - Όλες οι πληροφορίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως εξτρέμ και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες - σημαντικές - λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά για το ποιος είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ, δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες, παρά μόνο πως έχει πολύ καλό βιογραφικό και ό,τι είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Τέλος, όπως καταλήγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει εντοπιστεί εδώ και πολύ καιρό από τους Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς, πριν «παγώσουν» τα πάντα με την έλευση του κορωνοϊού.

Το έδαφος για την πρώτη της μεταγραφή έχει προετοιμάσει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς έχει προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως εξτρέμ και απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες (αλλά σημαντικές) προκειμένου να κλείσει οριστικά το deal. Αυτό πάντως δεν πρόκειται να συμβεί προτού ολοκληρωθεί η καραντίνα.

Όσο για την ταυτότητα του εκλεκτού, δεν έχουν διαρρεύσει πολλά, πέραν του ότι έχει καλό βιογραφικό και ότι είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα, έχουν τη συγκεκριμένη λύση εδώ και πολύ καιρό στα ραντάρ τους και οι κινήσεις για την απόκτησή του είχαν αρχίσει πριν χτυπήσει η πανδημία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.