Header Ads


Παγκόσμιο θέμα το «στημένο παιχνίδι» Ολυμπιακού - Μαρινάκη!

Παγκόσμιο θέμα το «στημένο παιχνίδι» Ολυμπιακού - Μαρινάκη!


Gazzetta Dello Sport, RMC και Bild έρχονται να προστεθούν στην DailyMail με μεγάλα.. αφιερώματα στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον σύλλογο του Λιμανιού και τον ιδιοκτήτη του.
Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση σχετικά με την εμπλοκή Ολυμπιακού-Μαρινάκη σε «στημένο παιχνίδι» και τις ποινές που προβλέπονται για την ομάδα του Λιμανιού και τον ιδιοκτήτη της.
Συγκεκριμένα, μετά την DailyMail έρχονται Gazzetta Dello Sport, RMC και Bild να προστεθούν στη μακρά λίστα με τα… αφιερώματα ανά την υφήλιο στον ΟΣΦΠ.

Η διάσημη ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport φιλοξενεί άρθρο του ανταποκριτή της στο Λονδίνο Στέφανο Μπολντρίνι, ο οποίος πιάνει το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία κάτι που αποτυπώνεται και στον τίτλο του κομματιού του:

«Η Νότιγχαμ σε μπελάδες. Το αφεντικό της ανακρίνεται στην Ελλάδα».

Στο μακροσκελές κομμάτι γίνεται αναφορά στην εισήγηση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο: 

«Ο Μαρινάκης, τότε πρόεδρος του Ολυμπιακού, κατηγορείται για ότι έστησε ένα παιχνίδι του 2015. Η ομάδα του Πειραιά απειλείται τώρα με υποβιβασμό και οι Βρετανοί να χάσουν τον άνθρωπο, ο οποίος τους ανέβασε». 

Στον επίλογο του, ο ανταποκριτής αναρωτιέται: 

«Και τώρα τι θα γίνει με την Νότιγχαμ», αναφέροντας πως μία πιθανή καταδικαστική απόφαση ενδέχεται να σημαίνει και αποβολή του Έλληνα εφοπλιστή από το αγγλικό ποδόσφαιρο: «Το νέο άνοιγμα της έρευνας, ενδεχομένως να μην κοστίσει μόνο έναν υποβιβασμό, ένα πρόστιμο δύο εκατομμυρίων ευρώ και την διά βίου αποβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ίσως να ενεργοποιήσει έναν μηχανισμό που μπορεί να αποβάλλει τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η τελευταία της συμμετοχή στην Premier League χρονολογείται στο 199. Μία ιστορική, αλλά μαρτυρική ομάδα. Η έλευση του Μαρινάκη έμοιαζε με το κατάλληλο εφαλτήριο για να επιστρέψει στην κορυφή, αλλά αυτή η ιστορία ίσως αποδειχθεί ένα κρύο ντους»! 

Από εκεί και πέρα ο μεγαλύτερος αθλητικός ραδιοφωνικός της Γαλλίας, το Radio Monte Carlo (RMC) κάνει εκτενή αναφορά στο «σκάνδαλο», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός απειλείται με υποβιβασμό μετά από ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων»,ενώ η Bild τονίζει: «Ο Ολυμπιακός κατηγορείται για στημένα παιχνίδια και απειλείται με υποβιβασμό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.