Header Ads


Η συγκινητική ιστορία του Φαμπιάν Βάργκας με τον Λιονέλ Μέσι (vid)

Η συγκινητική ιστορία του Φαμπιάν Βάργκας με τον Λιονέλ Μέσι (vid)


Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Φάμπιαν Βάργκας αποκάλυψε μια απίστευτη ιστορία που είχε με τον Λιονέλ Μέσι πριν από δέκα χρόνια όταν φορούσε τη φανέλα της Αλμερία και τον είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλο.
Ο Βάργκας πριν αγωνιστεί για την ΑΕΚ, αγωνιζόταν στη La Liga για λογαριασμό της Αλμερία. Στις 28 Νοεμβρίου 2010 η ομάδα του αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα.
Φίλοι του Βάργκας, είχαν ζητήσει από τον Κολομβιανό να πάρει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, μετά το ματς ώστε να τη δώσουν σε δημοπρασία για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες που είχε η χώρα του εκείνη τη χρονιά.

«Πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, έψαξα τον Λιονέλ Μέσι για να του εξηγήσω την κατάσταση και να του ζητήσω αν μπορεί να μου δώσει τη φανέλα του για καλό σκοπό».

Η Αλμερία σε εκείνο το ματς είχε γνωρίσει την ήττα από τους «μπλαουγκράνα» με 8-0 και όπως ήταν λογικό ο Φαμπιάν Βάργκας, ξέχασε εντελώς ότι είχε ζητήσει τη φανέλα του Μέσι και κατευθύνθηκε νευριασμένος στα αποδυτήρια, εξαιτίας του αποτελέσματος.

«Ημουν τόσο θυμωμένος για το αποτέλεσμα. Εφυγα αμέσως στα αποδυτήρια και είχα ξεχάσει ότι ζήτησα τη φανέλα του Μέσι».

Τη στιγμή όπου ο Βάργκας ήταν στα αποδυτήρια, ένας άνδρας τον πλησίασε και του είπε πως κάποιος τον περιμένει έξω για να του μιλήσει. Φυσικά, ήταν ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν είχε ξεχάσει την επιθυμία του άλλοτε άσου της Ενωσης, να του δώσει τη φανέλα του.

«Πήγα έξω και θυμάμαι πως είχε μία μικρή τσάντα στα χέρια του. Θυμάμαι ότι μου είπε "Αυτές είναι οι φανέλες που μπόρεσα να μαζέψω για σένα". Τον ευχαρίστησα και τον αγκάλιασα. Του είχα ζητήσει μόνο τη δική του φανέλα και αυτός μου έδωσε όχι μόνο τη δική του αλλά και των Τσάβι, Ινιέστα, Ντάνι Αλβες, Πικέ και Πουγιόλ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για εμένα».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.