Header Ads


Unlabelled Ο Μιλόγεβιτς θέλει παίκτη της ΑΕΚ στην Αλ Αχλί!

Ο Μιλόγεβιτς θέλει παίκτη της ΑΕΚ στην Αλ Αχλί!


Θέλει να πάρει μαζί του στην Αραβία βασικό ξένο άσο της Ένωσης - Δείτε ποιον θέλει!
Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Ισχύει και στις μεταγραφές αυτό και φυσικά στις πωλήσεις και πώς μπορούν να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις.

Κατεβάστε δωρεάν 21 Wallpapers της ΑΕΚ!

Το όνομα του Νέναντ Κρστίτσιτς δεν έχει ακουστεί σε κανένα από τα λογιών λογιών σενάρια που σχετίζονται είτε με ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είτε με την πρόθεση των υπευθύνων της Ενωσης να «προκαλέσουν», να πετύχουν, μια πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπάρκας, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος και Μάνταλος είναι οι διαφημισμένοι ποδοσφαιριστές που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία, το sportdog όμως αποκαλύπτει σήμερα πως και ο Σέρβος μέσος μπορεί να κάνει την έκπληξη. Εχουμε και λέμε λοιπόν. Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπέγραψε στην Αλ Αχλί, εξαργυρώνοντας έτσι (με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο) την εξαιρετική του στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.


Ο Μιλόγεβιτς ήταν αυτός που είχε πάρει τον Κρστίτσιτς στον Αστέρα και στο διάστημα της συνύπαρξης τους στο Βελιγράδι ο Σέρβος μέσος «αναγεννήθηκε» ύστερα από μια ανεπιτυχή παρουσία στο καμπιονάτο. Ηρθε στην ΑΕΚ και παρότι επίσης δυσκολεύτηκε αρκετά, η άφιξη του Μάσιμο Καρέρα τον έβγαλε στον «αφρό».

Ο Μιλόγεβιτς τον γνωρίζει πολύ καλά, έτσι κι αλλιώς συνηθίζει να ψωνίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα (μια ματιά μόνο στο πόσοι παίκτες προερχόμενοι από τη Super League αποκτήθηκαν από τον Αστέρα με τον ίδιο τεχνικό, τα λέει όλα), μια από τις πρώτες του εισηγήσεις στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι η απόκτηση ενός μέσου και το όνομα του παλιού του παίκτη βρίσκεται ψηλά στη συγκεκριμένη λίστα, με την υποσημείωση  μάλιστα πως δεν θα χρειαστεί και να δαπανηθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό, αλλά ένα που σε καιρό μετά πανδημίας, θα είναι… βάλσαμο για την ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.