Header Ads


ΑΕΚ και Λας Πάλμας βρίσκουν την λύση για Αραούχο!

ΑΕΚ και Λας Πάλμας βρίσκουν την λύση για Αραούχο!


Η ΑΕΚ και Λας Πάλμας βρίσκουν την λύση για Αραούχο!
ΑΕΚ και Λας Πάλμας κάθονται στο τραπέζι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει στην Ένωση ο Σέρχιο Αραούχο!
Δεδομένη είναι η επιθυμία της ΑΕΚ και του Σέρχιο Αραούχο να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά και ο Αργεντινός επιθετικός να είναι στο ρόστερ της Ένωσης που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ΑΕΚ και Λας Πάλμας θα συζητήσουν άμεσα τη νέα φόρμουλα συνεργασίας ώστε ο «Τσίνο» να παραμείνει στην Ένωση με διαφορετική συμφωνία.


Θυμίζουμε πως τον Γενάρη, ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε ως δανεικός στην αγαπημένη του ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει ρήτρα 2.7. εκατ. ευρώ για την αγορά του ή «πέναλτι» 200 χιλιάδων ευρώ εφόσον δεν την ενεργοποιήσει.

Με τις συνθήκες ελέω κορωνοϊού να έχουν αλλάξει τις ισορροπίες στις ζωές όλων μας, η Λας Πάλμας είναι θετική να συζητήσει μια νέα φόρμουλα συνεργασίας με την ΑΕΚ ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο.

Δύο είναι οι λύσεις που αναφέρουν και τα Ισπανικά ΜΜΕ στην υπόθεση «Αραούχο», είτε ΑΕΚ και Λας Πάλμας θα συμφωνήσουν σε ένα νέο δανεισμό με όψιον αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι είτε η Λας Πάλμας θα αποδεχθεί ένα αρκετά μικρότερο ποσό για άμεση αγορά του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ σε σχέση με τα 2.7 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να αναφερθούμε, πως η ΑΕΚ διαθέτει στη...φαρέτρα της ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για τις διαπραγματεύσεις με την Ισπανική ομάδα και αυτό δεν είναι άλλο από την επιθυμία του Σέρχιο Αραούχο να συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.