Header Ads


«Κλήση από την ΑΕΚ έλαβε ο Σκόκο!» (pic)

«Κλήση από την ΑΕΚ έλαβε ο Σκόκο!» (pic)


Ο Νάτσο Σκόκο δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρίβερ Πλέιτ και οι φήμες φουντώνουν για την επόμενη του ομάδα - Αργεντινικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ΑΕΚ έκανε κρούση στον μάνατζερ του Σκόκο.
Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με το μέλλον του Νάτσο Σκόκο, με τον ίδιο να έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Νιούελς.

Βέβαια, ορατό είναι το ενδεχόμενο και μιας πιθανής μεταγραφής εκτός Αργεντινής και επιστροφής στην Ευρώπη για τον Νάτσο Σκόκο, με το σενάριο αυτό να μην έχει πλέον πολλές πιθανότητες λόγω της πολύ δύσκολης κατάστασης ελέω κορωνοϊού.

H ιστοσελίδα «nuevodiarioweb», περιγράφει αναλυτικά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το μέλλον του Νάτσο Σκόκο, ενώ αποκαλύπτει τις κρούσεις της ΑΕΚ στον μάνατζερ του Σκόκο για να τον πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για την Ένωση.



Βέβαια, όπως τονίσαμε παραπάνω και αναφέρει και το δημοσίευμα της «nuevodiarioweb» το πιο πιθανό σενάριο για το μέλλον του Νάτσο Σκόκο είναι να επιστρέψει στην αγαπημένη του Νιούελς ή αν αποφασίσει να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη θα το κάνει για μια ομάδα της La Liga για ένα χρόνο.



Για το θέμα αναφέρεται σήμερα και η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», στο σημερινό της πρωτοσέλιδο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.