Header Ads


Η ΑΕΚ «κοιτάζει» ξανά τον Τάνκοβιτς!

Η ΑΕΚ «κοιτάζει» ξανά τον Τάνκοβιτς!


H «καψούρα» της ΑΕΚ με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς ξεκίνησε από πέρυσι αλλά θα...συνεχιστεί και φέτος!
Το όνομα του Σουηδού ακραίου επιθετικού μπαίνει ξανά στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Και αυτό σύμφωνα με τους συμπατριώτες του στην Σουηδία.
Συγκεκριμένα το ΜΜΕ που είχε εξ αρχής αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό της Χάμαρμπι «Expressen» τονίζει ότι:

«Μεγάλη ελληνική ομάδα θέλει και πάλι τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη ως ελεύθερο».

Το συμβόλαιο του 25χρονου διεθνή Σουηδού εξτρέμ τελειώνει το καλοκαίρι. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ προσπάθησε να τον αποκτήσει τον Γενάρη, ωστόσο οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή χάλασαν την υπόθεση. «Η ΑΕΚ θέλει τον Τάνκοβιτς αυτό το καλοκαίρι. Ο ελληνικός σύλλογος είχε ψάξει την υπογραφή του από τον χειμώνα. Η διαφορά είναι πως τώρα η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει τον Τάνκοβιτς ως ελεύθερο», αναφέρει η Expressen.

Ο Τάνκοβιτς έπαιξε μέχρι τον Μάρτιο με την Χάμαρμπι για το Κύπελλο Σουηδίας. Αγωνίστηκε 90λεπτά κόντρα στην Βάργκετζ στο 5-1 της ομάδας του πετυχαίνοντας ένα γκολ, στις 24 Φλεβάρη. Την 1η Μαρτίου έπαιξε 90λεπτο κόντρα στην Μπρομπαμποϊκάρνα (0-2 για τη Χάμαρμπι) και στις 8 Μαρτίου αγωνίστηκε στο 4-0 και σκόραρε ξανά ένα γκολ στα 14 λεπτά που έπαιξε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.