Header Ads


Πώς θα μείνει ο Βράνιες το καλοκαίρι στην Ένωση!

Πώς θα μείνει ο Βράνιες το καλοκαίρι στην Ένωση!


Η υπόθεση του Ογκνιεν Βράνιες αλλάζει καθημερινά.
Ο Ογκνιεν Βράνιες έχει βγάλει στην επιφάνεια και πάλι τον καλό του εαυτό με την έλευση του Μάσιμο Καρέρα από τις αρχές Δεκεμβρίου.
Είναι συνεπής στο αγωνιστικό κομμάτι και η συμπεριφορά του εν γένει έχει διορθωθεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι ο Ιταλός προπονητής δεν… σηκώνει πολλά-πολλά και δεν καταλαβαίνει από βεντετισμούς. Ως εκ τούτου ο Βόσνιος στόπερ αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει και δεν είχε περιθώρια. Έτσι, για τρεις μήνες έδειξε πολύ καλό πρόσωπο σε όλους τους τομείς και βάζει σε σκέψεις τα στελέχη της ΑΕΚ αναφορικά με την πιθανή απόκτηση του το καλοκαίρι από την Αντερλεχτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο «εκλεκτός» του Καρέρα για το καλοκαίρι!

Σαφώς και τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι απλά. Η βελγική ομάδα πριν από ενάμιση χρόνο έδωσε 3,2 εκατ.ευρώ στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει, ενώ ο παίκτης παίρνει 900.000 ευρώ ετησίως. Για να γυρίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ με την οποία φαίνεται ότι καταφέρνει να βγάζει τον καλό του εαυτό όποτε μπαίνει σε… καλούπια, χρειάζονται πολλά. Ψαλίδι και στις απαιτήσεις της Αντερλεχτ και σε αυτές του ίδιου. Ομως με την συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού, παγκοσμίως αλλάζουν πολλά. Και στο ποδόσφαιρο.

Το μνήμονιο της Αντερλεχτ εν μέσω κορωνοϊού

Η Αντερλεχτ από την πλευρά της, πολύ γρήγορα πήρε μέτρα για την οικονομική ζημιά της. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Κάρελ Φαν Έτβελτ, απαίτησε και κέρδισε την συμφωνία των ποδοσφαιριστών για την παραίτηση τους από τον μισθό του Απριλίου (σταμάτησε ήδη η συνεργασία με αρκετούς υπαλλήλους), εξοικονομώντας έτσι 3 εκατ.ευρώ, ενώ ήδη απολύθηκε ο Παρ Ζέτεμπεργκ από το προπονητικό τιμ και ο Πίτερ Ιεκλό από το τμήμα σκάουτινγκ. Οι διοικούντες την ομάδα σκέφτηκαν ακόμη και την αναστολή συμβολαίων των παικτών για να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά όπως επισήμαναν αυτό θα ήταν ένα… επικίνδυνο βήμα ελευθερίας σημαντικών παικτών. Ωστόσο, ενόψει καλοκαιριού θα τεθεί σίγουρα ζήτημα πώλησης του Βράνιες, αφού δύσκολα να επιστρέψει και θα υπολογίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ετοιμάζει μια μεγάλη πώληση για το καλοκαίρι ο Ίβιτς!

Ετσι, η ΑΕΚ με μια αντίστοιχη διαπραγμάτευση και έξυπνες κινήσεις μπορεί να ρίξει τα ποσά για την ομάδα και τον παίκτη στα μέτρα της. Ο Ετβελτ πρόσφατα έκανε λόγο για οικονομική επιβίωση του συλλόγου ως βασικό στόχο, κάτι που φωτογραφίζει τις πωλήσεις παικτών. Ειδικά αυτών που δεν… κόλλησαν με το κλαμπ όπως ο Βόσνιος στόπερ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.