Header Ads


Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Ολιβέιρα!

Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Ολιβέιρα!


Ο Νέλσον Ολιβέιρα εντείνει ολοένα και περισσότερο για την επιστροφή του αρχικά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και εν συνεχεία στην ενεργό δράση.
Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να έκανε... δώρο το σημερινό ρεπό στους παίκτες του ως ανταμοιβή για την επικράτηση στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, ωστόσο όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών βρέθηκαν στα Σπάτα.


Στο προπονητικό κέντρο, λοιπόν, της ΑΕΚ βρέθηκαν οι Ολιβέιρα, Γιακουμάκης, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος και Μπότος και ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα.

Όσον αφορά τον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος φορ φορτσάρει ολοένα και περισσότερο για την επιστροφή του αρχικά σε κανονικό πρόγραμμα και εν συνεχεία να μεπι σε αγωνιστικό ρυθμό και στους αγώνες της ομάδας. Ο Ολιβέιρα έχει ανεβάσει ρυθμούς, κάνει συνεχώς θεραπείες και δείχνει σαν... θηρίο στο κλουβί, θέλοντας να επιστρέψει άμεσα.

Αύριο, μάλιστα, θα προσπαθήσει να μπει σε κομμάτι του κανονικό προγράμματος, με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου πάντως να μην βιάζονται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.