Header Ads


Κιθ Λάνγκφορντ: Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε χωρίς τον Σαντ-Ρος

Κιθ Λάνγκφορντ: Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε χωρίς τον Σαντ-Ρος


Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε στο aek365 μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Μπαντίρμα, έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απώλεια του Σαντ Ρος!

Για το παιχνίδι δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Η Μπαντίρμα, τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά. Δεν καταφέραμε σήμερα να ακουλουθήσουμε το πλάνο μας και ηττηθήκαμε. Δεν τα πήγαμε καθόλου καλά στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως να παλεύουμε, γιατί έρχονται σημαντικά παιχνίδια για εμάς» και συνέχισε «Η ομάδα μας πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό που έγινε. Να παίζει χωρίς έναν από τους καλύτερους της παίκτες και αναφέρομαι στον Σαντ Ρος. Δυστυχως για εμάς η μεταγραφή του έγινε πάνω σε μια πολύ σημαντική στιγμή, αλλά όπως και να έχει πρέπει να το συνηθίσουμε και σε λίγο καιρό η ομάδα θα βρει τον ρυθμο της και πάλι. Χρειαζόμαστε χρόνο»!

Για την κακή άμυνα της ομάδας, τόνισε: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Η διαφορά είναι ότι όταν έχεις μια ομάδα που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από μία ομάδα της Ευρωλίγκας δεν είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί όταν της παίρνεις έναν πολύ καλό και κομβικό παίκτη. Ο Σαντ Ρος, ήταν αυτός που μας ένωνε στην άμυνα. Στην αρχή της σεζόν όταν δεν έπαιζε ο Σλοτερ πάλι δεν λειτουργούσαμε καλά. Εμείς είμαστε μια ομάδα που είχε συγκεκριμένο ρυθμό και παίκτες. Πρέπει να βρούμε τρόπο να προσαρμοστούμε στην αλλαγή, να βρούμε το στυλ μας. Ωστόσο χρειάζεται χρόνος»!

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.