Header Ads


Αισιοδοξία στην Ένωση για το «ναι» του Σλούτσκι!

Αισιοδοξία στην Ένωση για το «ναι» του Σλούτσκι!


Λέοντιντ Σλούτσκι - ΑΕΚ: Το ραντεβού ανάμεσα στον Ίλια Ίβιτς και στον Λέοντιντ Σλούτσκι, πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο Άμστερνταμ και στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι πως μέχρι την Παρασκευή θα πει το «ναι».






Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το aek365, το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στην Ολλανδία, όπου είχε μετακομίσει από τον Ιούνιο του 2018 αφού εργαζόταν στην Φίτεσε, από την οποία παραιτήθηκε στις 30 Νοεμβρίου.

Από εκείνες τις ημέρες, το όνομα του Σλούτσκι μπήκε στο… μυαλό του Ίλια Ίβιτς και μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έπεσε με τα… μούτρα στην περίπτωση του Ρώσου τεχνικού, βάζοντας όλες τις γνωριμίες του για να έρθει σε επαφές μαζί του.

Ο Ίλια θεωρεί μάλιστα τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να κλείσει αυτόν τον συγκεκριμένο προπονητή, καθώς τον πιστεύει και είναι σίγουρος για τη δουλειά του. Ίβιτς και Σλούτσκι είχαν μπαράζ επαφών όλο αυτό το διάστημα, όπως βεβαίως και με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ρώσο τεχνικό, το οποίο είναι από τα κορυφαία, έχοντας επίσης… πελάτες μεταξύ άλλων τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ντέλε Άλι της Τότεναμ!

Ο Ίβιτς, από την στιγμή που πήρε θετικά μηνύματα από παντού και φυσικά από τον ίδιο τον Σλούτσκι και αφού εξασφάλισε και το ΟΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, εντατικοποίησε τις επαφές και σήμερα έγινε το κρίσιμο ραντεβού στην Ολλανδία. Το οποίο, επαναλαμβάνουμε πήγε πολύ καλά και πλέον στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι πως ο 48χρονος προπονητής θα πει το «ναι» μέχρι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.