Header Ads


Η ΑΕΚ στις καλύτερες ομάδες του BCL στα τρίποντα! (pic)

Η ΑΕΚ στις καλύτερες ομάδες του BCL στα τρίποντα! (pic)


Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου «πυροβολεί» αρκετά πίσω από τα 6,75μ.





Μπορεί τα τρίποντα να «πλήγωσαν» την ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα της με τη Ράστα Βέχτα, ωστόσο σύμφωνα με το Basketball Champions League, είναι ανάμεσα στις 13 πρώτες ομάδες της διοργάνωσεις στα σουτ πίσω από τα 6,75μ.. Με τον Κιθ Λάνκγφορντ, τον Χάουανρντ Σαντ Ρος, αλλά και τον Νίκο Γκίκα κατά διαστήματα, η Ένωση έχει φτάσει να είναι πραγματική απειλή πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Η Ράστα Βέχτα μάλιστα που ανάγκασε την ΑΕΚ στη πρώτη της ήττα στο ΟΑΚΑ μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, οδηγεί την λίστα με 12,7 τρίποντα κατά μέσο όρο, αλλά την παράσταση “κλέβει” η Χάποελ Χολόν η οποία με 10,5 σουτ τριών πόντων ανά αγώνα και 45% ευστοχία, είναι εντυπωσιακή σε αυτό το κομμάτι. Μάλιστα η ομάδα από το Ισραήλ, έχει για “αιχμή του δόρατος” από τα 6,75 τους Πνίνι (56%), Ρίτσαρντσον (52,2%) και Κλάιν (50%), που είναι ιδιαιτέρως «καυτοί» το τελευταίο διάστημα.

Στο παρακάτω infographic, επίσης εντυπωσιακό ενδιαφέρον προκαλεί πως οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες ομάδες της λίστας, βρίσκονται στον 2ο όμιλο της ΑΕΚ και είναι εκτός από την ελληνική ομάδα, είναι οι: Ράστα Βέχτα (1η), Χάποελ Ιερουσαλήμ (2η) και η Σαν Πάμπλο Μπούργος (5η).

Δείτε τις 13 καλύτερες ομάδες στα τρίποντα του Basketball Champions League:

*enwsi.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.