Header Ads


Δημοσίευμα για ΑΕΚ και Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο!

Δημοσίευμα για ΑΕΚ και Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο!


Δημοσίευμα συνδέει την ΑΕΚ με τον Λουίτζιο Ντι Μπιάτζιο!





Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο, ένας από τους προπονητές που προτάθηκαν στην ΕΠΟ για τη διαδοχή του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο.

Ο 48χρονος προπονητής δεν έχει μεγάλη εμπειρία και ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του στην Κ20 της Ιταλίας (2011-13) και στη συνέχεια ανέλαβε την Κ21 για μια πενταετία (2013-18) φτάνοντας στα ημιτελικά του Euro 2017.

Έφτασε, πάντως, να καθίσει στον πάγκο και της Εθνικής ανδρών της Ιταλίας -έστω κι ως υπηρεσιακός- τον Μάρτιο του 2018 και οδήγησε την «Σκουάντρα Ατζούρα» στα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Αγγλία και Αργεντινή.

Εκτός από την Εθνική Ελλάδος, ιταλικά ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ έπειτα από το διαζύγιο των Θεσσαλονικιών με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη συμφωνία να μην επιτυγχάνεται όμως.

Ο Λουίτζι ντι Μπιάτζιο προτάθηκε τώρα στην ΑΕΚ που βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τον Ίλια Ίβιτς να έχει επαφές με την ιταλική αγορά.

Το γεγονός πάντως πως δεν διαθέτει εμπειρίες σε συλλογικό επίπεδο, αποτελεί μειονέκτημα και πολύ δύσκολα ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.