Header Ads


Στους 10 κορυφαίους σκόρερ της Ευρώπης ο Λάνγκφορντ! (VIDEO)

Στους 10 κορυφαίους σκόρερ της Ευρώπης ο Λάνγκφορντ! (VIDEO)



Στους κορυφαίους σκόρερ της Ευρώπης ο Αμερικανός άσος της ΑΕΚ

Ο Κιθ Λάνκγφορντ έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και δε λέει να το αφήσει!

Πράγματα και θαύματα κάνει ο Αμερικανός «killer» αυτούς τους πρώτους μήνες που φορά τον Δικέφαλο στο στήθος. Για την ακρίβεια κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σκοράρει. Ασταμάτητα! Τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη ο 36χρονος βλέπει το καλάθι… μεγαλύτερο και έχει βάλει πλώρη να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ για ακόμα μια φορά στην καριέρα του.

Το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα… καυτός φιλοδωρόντας με 30αρες όποια ομάδα βρίσκεται στον δρόμο του. Στον Κολοσσό (2η αγωνιστική) έβαλε 25, στο Περιστέρι (4η αγωνιστική) 21, στον Ηρακλή (7η αγωνιστική) 35, στο Λαύριο (8η αγωνιστική) 33 και στον τελευταίο αγώνα με τον Προμηθέα έμεινε στους 20 πόντους. Την 7η και την 8η αγωνιστική μάλιστα αναδείχθηκε MVP για την Λίγκα, ενώ φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ της διοργάνωσης, με 20.3 πόντους κατά μέσο όρο. Στο Basketball Champions League βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας με σκόρερ (22.2π.).

Επί του παρόντος βρίσκεται πάντως στο Τοp-10 των σκόρερ στα 10 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, VTB League, Αδριατική Λίγκα, Τουρκία, Ισραήλ, Γερμανία, Τουρκία και Λιθουανία). Με 20.33 πόντους κατά μέσο όρο σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λάνγκφορντ είναι ο 10ος πιο… «φονικός» παίκτης στην Ευρώπη. Μάλιστα πέραν του παίκτη της ΑΕΚ βρίσκεται μόνο ένας ακόμα από ελληνική ομάδα στην εν λόγω λίστα. Ο λόγος για τον Κόνερ Φράνκαμπο του Ρεθύμνου που μετρά 19,1 πόντους ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά η λίστα:

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.