Header Ads


Επαφή Ιβιτς με Ιταλό και Ισπανό προπονητή!

Επαφή Ιβιτς με Ιταλό και Ισπανό προπονητή!


Το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα φέρνει τον Ιλια Ιβιτς στην θέση να πρέπει να φέρει άμεσα προπονητή.
Ο ίδιος έχει βάλει στόχο μέχρι και αύριο να καταφέρει να βρει τον επόμενο και αν είναι δυνατόν στο ματς του Σαββάτου (19:30) με τον Πανιώνιο να είναι στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ειδάλλως θα πρέπει να… τρέξει την ομάδα για ακόμη ένα παιχνίδι ο Νίκος Κωστένογλου, ο άνθρωπος των δύσκολων αποστολών.






Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης προφανώς και μέχρι σήμερα δεν έχει βρει τον… ιδανικό. Τον προπονητή που θα τον πείσει ότι μπορεί να βγάλει την ΑΕΚ από την (πολύ) δύσκολη θέση και επίσης να… χτίσει τη νέα ΑΕΚ με ορίζοντα «Αγιάς Σοφιάς».

Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι πάντα μια λύση εφικτή για την ΑΕΚ, στα… πόδια της. Αλλά επειδή και ο ίδιος ο Ιβιτς δεν έχει πειστεί ότι είναι ο «εκλεκτός», για αυτό και δεν υπάρχει συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Ιβιτς έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με έναν Ιταλό και έναν Ισπανό προπονητή που του… κάνουν περισσότερο. Και έχει εστιάσει εκεί, ρίχνοντας το βάρος. Αν τελικά δεν προκύψει πρόσφορο έδαφος, τότε ο Νίκολιτς θα πάρει και άλλους πόντους. Πάντως, ο ίδιος θέλει να… προχωρήσει μέχρι τέλους τις επαφές με τον Ιταλό και τον Ισπανό, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Πάντως, όσον αφορά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένουν στο κάδρο και κανείς δεν «καίγεται» οριστικά. Είναι δύο περιπτώσεις με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αρέσουν αρκετά στον Ιβιτς.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η ΑΕΚ πιέζεται για άμεση λύση και πρόσληψη προπονητή. Για να καταφέρει να κάνει το απαραίτητο ηλεκτροσόκ στην ομάδα που δείχνει σε… κώμα εδώ και έναν μήνα.

Ο Ιβιτς πάντως έχει αποφασίσει να φέρει προπονητή… επιπέδου και αυτή είναι η στόχευση του. Δεν θέλει επουδενί να αναγκαστεί να πάει σε «εκπτώσεις», διότι θα το βρει ξανά μπροστά της η ΑΕΚ σε 2-3 μήνες ή και τον Μάιο. Για αυτό και από το διαθέσιμο μπάτζετ θέλει να πάει μεγάλο κομμάτι στον επόμενο προπονητή.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.