Header Ads


Ίλια, μη διορθώσουμε το «έγκλημα», με άλλο «έγκλημα»!

Ίλια, μη διορθώσουμε το «έγκλημα», με άλλο «έγκλημα»!


Άρθρο-Παρέμβαση του aekfans21.com - Η ΑΕΚ θέλει προπονητή που μόνο με το «όνομά» του θα πάρει πίστωση χρόνου ως το καλοκαίρι και όχι προπονητή που θα κερδίσει πίστωση χρόνου με αποτελέσματα.

H AEK έχει πάρει απόφαση για άμεση αλλαγή του Νίκου Κωστένογλου με ξένο προπονητή με ορίζοντα για μετά το καλοκαίρι. Δε πρέπει επουδενί η ΑΕΚ να πάει σε μια λύση τύπου Νίκολιτς, ενός προπονητή που ανήκει στη κατηγορία «πίστωση χρόνου με αποτελέσματα».

Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει αποδομήσει η ίδια την περίπτωση Νίκολιτς με τον χειρισμό της υπόθεση, με το να τον θεωρεί και να είναι το Plan B για κάθε άλλη περίπτωση που ακούγεται στο ρεπορτάζ. Πώς μπορείς να φέρεις τον Νίκολιτς όταν ουσιαστικά θα «αναγκαστείς» να πας σε αυτή την λύση;
Και γιατί να «αναγκαστεί» η ΑΕΚ να πάει σε μια λύση; Γιατί να πάει σε μια λύση που υπάρχει κίνδυνος να βγει «Μοράις»;

Η ΑΕΚ θέλει προπονητή που μόνο με το «όνομά» του θα πάρει πίστωση χρόνου ως το καλοκαίρι και όχι προπονητή που θα κερδίσει πίστωση χρόνου με αποτελέσματα. Η ΑΕΚ θέλει έναν προπονητή που - να το πούμε...καφενειακά - μπορεί να χάνει και να στραβώνουν τα αποτελέσματα αλλά ο κόσμος να τον πιστεύει και να λέει «δε πειράζει είναι ο τάδε θα τα φτιάξει όλα».

Και αφού δεν υπήρξε άμεση αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου μετά τον Παναθηναϊκό και υπομένουμε όλη αυτή τη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, γιατί να πάει η Ένωση σε μια λύση που μπορεί να αποδεχθεί «Μοράις»;

Δεν πρέπει επουδενί το «έγκλημα Καρντόσο» να διορθωθεί βιαστικά με έναν νέο «Μοράις».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.