Header Ads


Ίλια, μη διορθώσουμε το «έγκλημα», με άλλο «έγκλημα»!

Ίλια, μη διορθώσουμε το «έγκλημα», με άλλο «έγκλημα»!


Άρθρο-Παρέμβαση του aekfans21.com - Η ΑΕΚ θέλει προπονητή που μόνο με το «όνομά» του θα πάρει πίστωση χρόνου ως το καλοκαίρι και όχι προπονητή που θα κερδίσει πίστωση χρόνου με αποτελέσματα.

H AEK έχει πάρει απόφαση για άμεση αλλαγή του Νίκου Κωστένογλου με ξένο προπονητή με ορίζοντα για μετά το καλοκαίρι. Δε πρέπει επουδενί η ΑΕΚ να πάει σε μια λύση τύπου Νίκολιτς, ενός προπονητή που ανήκει στη κατηγορία «πίστωση χρόνου με αποτελέσματα».

Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει αποδομήσει η ίδια την περίπτωση Νίκολιτς με τον χειρισμό της υπόθεση, με το να τον θεωρεί και να είναι το Plan B για κάθε άλλη περίπτωση που ακούγεται στο ρεπορτάζ. Πώς μπορείς να φέρεις τον Νίκολιτς όταν ουσιαστικά θα «αναγκαστείς» να πας σε αυτή την λύση;
Και γιατί να «αναγκαστεί» η ΑΕΚ να πάει σε μια λύση; Γιατί να πάει σε μια λύση που υπάρχει κίνδυνος να βγει «Μοράις»;

Η ΑΕΚ θέλει προπονητή που μόνο με το «όνομά» του θα πάρει πίστωση χρόνου ως το καλοκαίρι και όχι προπονητή που θα κερδίσει πίστωση χρόνου με αποτελέσματα. Η ΑΕΚ θέλει έναν προπονητή που - να το πούμε...καφενειακά - μπορεί να χάνει και να στραβώνουν τα αποτελέσματα αλλά ο κόσμος να τον πιστεύει και να λέει «δε πειράζει είναι ο τάδε θα τα φτιάξει όλα».

Και αφού δεν υπήρξε άμεση αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου μετά τον Παναθηναϊκό και υπομένουμε όλη αυτή τη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, γιατί να πάει η Ένωση σε μια λύση που μπορεί να αποδεχθεί «Μοράις»;

Δεν πρέπει επουδενί το «έγκλημα Καρντόσο» να διορθωθεί βιαστικά με έναν νέο «Μοράις».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.