Header Ads


Unlabelled «Ο Τσιτσιρέτι φέρνει...αποχώρηση από την ΑΕΚ!»

«Ο Τσιτσιρέτι φέρνει...αποχώρηση από την ΑΕΚ!»


«Ηχηρή αποχώρηση από την ΑΕΚ αν έρθει ο Τσιτσιρέτι - Ποιοι...κινδυνέουν!», δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Το θέμα του Αμάτο Τσιτσιρέτι μονοπωλεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ, αφού ο Ιταλός φέρεται να αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ίλια Ίβιτς για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ένωσης.


Η υπόθεση φέρεται να βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν καταθέσει πρόταση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος αξιολογεί τα δεδομένα της προσφοράς για να πάρει την απόφασή του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πάντως, ενδεχόμενη άφιξη του Τσιτσιρέτι μάλλον θα σηματοδοτήσει αλλαγές στον Δικέφαλο, αφού οι ήδη φορτωμένες θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός παίκτη που δεν έρχεται για να αναλάβει τον ρόλο του… κομπάρσου.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό η απόκτηση του Ιταλού να συνοδευτεί με μια ηχηρή αποχώρηση και ήδη έχει ανοίξει κουβέντα για το μέλλον των Μάρκο Λιβάγια, Ντανιέλε Βέρντε και Πέτρου Μάνταλου!

Ούτως ή άλλως, η θέση του Κροάτη, αλλά και του Ιταλού είναι επισφαλής. Ο πρώτος έχει προκαλέσει προβλήματα με τη συμπεριφορά του, με αποκορύφωμα το επεισόδιο στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν χειροκρότησε ειρωνικά προς τον πάγκο της ομάδας του. Αντίστοιχα ο δεύτερος δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες των Κιτρινόμαυρων και την επένδυση που έγινε στο πρόσωπό του το καλοκαίρι.

Όσο για τον Μάνταλο, θεωρείται "σημαία" για την Ένωση και είναι αδιαμφισβήτητη η προσφορά του στον σύλλογο, όμως άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο περιβάλλον της ΑΕΚ εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται είναι αυτός που θα παραχωρηθεί τελικά, εάν έρθει ικανοποιητική πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού.

Άλλωστε, τα αποδυτήρια της Ένωσης μυρίζουν… μπαρούτι το τελευταίο διάστημα και συζητιέται έντονα ότι οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν σε αλλαγές. Όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για να επανέλθει η ισορροπία στο εσωτερικό της ομάδας.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.