Header Ads


«Επιστρέφει νωρίτερα από την τιμωρία του ο Βράνιες!»

«Επιστρέφει νωρίτερα από την τιμωρία του ο Βράνιες!»


Ο Όγκνιεν Βράνιες τιμωρήθηκε με ένα μήνα από την «Ένωση», αλλά δεν είναι απίθανη μια ταχύτερη επιστροφή του.
Μπορεί ο Όγκιεν Βράνιες να απολογήθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο περίφημο πάρτι για τα γενέθλιά του αλλά και τις αναρτήσεις του τη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά η τιμωρία από την «Ένωση» θεωρούνταν δεδομένη.
Ο έμπειρος στόπερ έδειξε μετάνοια για τη συμπεριφορά του και παραδέχθηκε το λάθος των πράξεών του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγνώμη για όλα. Ειδικά που δεν κατέβασα την ανάρτηση όταν μου ζητήθηκε, ήταν μεγάλο λάθος μου».

Η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τον παίκτη εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω, πολύ περισσότερο για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πάρτι του εις βάρος του Ολυμπιακού. «Το πάθος μου για την ΑΕΚ το ξέρετε, είναι ειλικρινές και κάποιες φορές με οδηγεί σε λάθη. Θα δεχθώ την όποια τιμωρία μου» ανέφερε ο Βόσνιος αμυντικός περιμένοντας από τη διοίκηση όποια τιμωρία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να τόνισε στον Νίκο Κωστένογλου, πως ο Όγκνιεν Βράνιες τίθεται εκτός ομάδας για ένα μήνα, μετά τα πρόσφατα πειθαρχικά του παραπτώματα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα από το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει πει στον Κωστένογλου ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βράνιες για ένα μήνα στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα… συμμόρφωσης στον Βόσνιο αμυντικό.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ για την τιμωρία του Βόσνιου στόπερ, παρά μόνο τα όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον της ομάδας. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο ο ίδιος να επιστρέψει νωρίτερα από τον ένα μήνα, τον οποίο είχε εισηγηθεί ως τιμωρία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Νίκο Κωστένογλου.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.