Header Ads


Unlabelled Μεταγραφή-έκπληξη στην ΑΕΚ τον Γενάρη με...υπογραφή Ίβιτς!

Μεταγραφή-έκπληξη στην ΑΕΚ τον Γενάρη με...υπογραφή Ίβιτς!


«Τελειώνει» και δύο ξένους άσους, ποιον φέρνει στην Ένωση!.
Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει βάλει σαν προτεραιότητα την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ. Ο Σέρβος επέστρεψε στην ΑΕΚ εδώ και λίγους μήνες. Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής πήρε το ελεύθερο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Ίλια Ίβιτς έχει αρκετό δείγμα γραφής για να γνωρίζει ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες του ρόστερ της ομάδας.
Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για το κέντρο της άμυνας. Είναι πραγματικότητα ότι η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση. Ο Τσιγκρίνσκι είναι πάλι τραυματίας, ο Οικονόμου δεν έχει πείσει με την απόδοση του, ενώ ο Βράνιες δύσκολα θα μείνει μετά τα πρόσφατα πειθαρχικά παραπτώματά του. Ωστόσο η θέση που έχει έχει ξεχωρίσει ο Ίβιτς είναι άλλη.

Θέλει χαφ ο Ίβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πιστεύει ότι το θέμα της άμυνας μπορεί να λυθεί εύκολα. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι στο χώρο του κέντρου. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ δεν έχει παίκτες ικανούς να φτιάξουν παιχνίδι από τα χαφ. Αυτή τη στιγμή η Ένωση έχει τους Γαλανόπουλό, Σιμόε, Κρίστισιτς και Σιμάο.

Οι δυο πρώτοι έχουν δείξει καλή εικόνα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τους πει κάποιος δημιουργικούς.

Οι Κρίστιστις και Σιμάο έχουν ποιότητα αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αυτό οδηγεί τον Ίβιτς να ψαχτεί για την απόκτηση δημιουργικού χαφ. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι αυτός που θα έρθει θα είναι δυνατό κορμί.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.