Header Ads


Unlabelled Η απόφαση Μελισσανίδη για Βράνιες!

Η απόφαση Μελισσανίδη για Βράνιες!


«Παίρνει από τώρα τον...» - Μεταγραφικό ρεπορτάζ για την ΑΕΚ που θα συζητηθεί!
Ο Βόσνιος αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, με την τιμωρία του να λήγει νωρίτερα από τον ένα μήνα που προβλεπόταν αρχικά. Όλο αυτό τον καιρό ο Βράνιες έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα, σε διαφορετικές ώρες από εκείνες που έκανε προπόνηση η υπόλοιπη ομάδα.


Ο Βόσνιος αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ μετά το καλοκαίρι, με την Ένωση να φέρεται να αναζητά λύσεις για τα μετόπισθεν της. Ο Βόσνιος αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, με την τιμωρία του να λήγει νωρίτερα από τον ένα μήνα που προβλεπόταν αρχικά. Όλο αυτό τον καιρό ο Βράνιες έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα, σε διαφορετικές ώρες από εκείνες που έκανε προπόνηση η υπόλοιπη ομάδα.Το παραπάνω ήταν απόφαση της διοίκησης μετά από τα μαζεμένα παραπτώματα του Βόσνιου αμυντικού, τα οποία προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων του Δικεφάλου και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως είναι λογικό τα «τερτίπια» του Βράνιες τον έχουν φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΚ. Άλλωστε, αυτή φέρεται να είναι η τελευταία ευκαιρία που έχει ο ίδιος, ο οποίος έδειξε μεταμέλεια στις συνομιλίες που είχε τόσο με τον Ίλια Ίβιτς όσο και τον Νίκο Κωστένογλου. Στις τάξεις της Ένωσης γνωρίζουν τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του και του ξεκαθάρισαν πως εφόσον συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, τότε θα δει άμεσα την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», ο Βόσνιος αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Άντερλεχτ, από την οποία και έχει δοθεί δανεικός στην «Ένωση». Παράλληλα, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων», σε συνδυασμό και με τα δεδομένα που υπάρχουν για τον Ντμίτο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών, τους έχει οδηγήσει στην αναζήτηση λύσεων για τα μετόπισθεν από τώρα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.