Header Ads


Unlabelled Η «μαύρη λίστα» του Ίβιτς - Όλα τα ονόματα!

Η «μαύρη λίστα» του Ίβιτς - Όλα τα ονόματα!


Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, ποιοι βασικοί παίκτες βρίσκονται στη πόρτα της εξόδου, όλα τα ονόματα!
Τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα και οδήγησαν στην εμφάνιση και στην ήττα στο Καραϊσκάκη, αλλά κυρίως στην... ορμητική κάθοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και οι "καμπάνες" που μοίρασε, κυρίως στον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και στους πρωταγωνιστές στο πάρτι των γενεθλίων του, άνοιξαν, αρκετά πρώιμα είναι η αλήθεια, το θέμα περί της συνολικής αξιολόγησης του ρόστερ της Ένωσης.


Καθήκον που αναλαμβάνει ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος -όπως κατ' επανάληψη έχουμε τονίσει- έχει κυρίως στο μυαλό του το καλοκαίρι, αλλά πλέον φέρεται πως έχει το ελεύθερο να κάνει τις κινήσεις που επιθυμεί, αν είναι δυνατόν ακόμη και από τώρα. Και η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει πολλή δουλειά. Να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να του την κάνουμε πιο εύκολη.

Στους τερματοφύλακες, ο Βασίλης Μπάρκας είναι σταθερά στη βιτρίνα προς πώληση. Ο Παναγιώτης Τσιντώντας έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι, δεδομένα αν ανανεωθεί, ακόμη και αν πωληθεί ο πρώτος, δεν θα έχει ρόλο βασικού. Αμετακίνητος στην... ιεραρχία ως τρίτος (με κάθε πιθανό σενάριο) ο Γιώργος Αθανασιάδης που έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Στην άμυνα τώρα. Ο Μιχάλης Μπακάκης "δεμένος" με συμβόλαιο ως το 2023. Το 2021 ολοκληρώνεται αυτό του Παουλίνιο, ο οποίος θα συνεχίσει να κρίνεται ως το καλοκαίρι.

Στους στόπερ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν θα επιδιωχθεί καν η αγορά του Όγκνιεν Βράνιες, είναι τουλάχιστον αμφίβολο αν θα κάνει το club χρήση της option για μονοετή επέκταση συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Στράτος Σβάρνας έχει συμβόλαιο ως το 2023, ωστόσο από τη στιγμή που δεν βρίσκει χώρο ούτε καν σε αποστολή, το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός.

Στα αριστερά, ο Νίκλας Χουλτ δεν θα ανανεώσει, ο Έλντερ Λόπες έχει συμβόλαιο (και καλό), οπότε παρότι είναι μακριά από τον καλό του εαυτό ως τώρα φέτος, παραμένει.

Στο κέντρο. Αντρέ Σιμόες (συμβόλαιο ως το 2022, με την ΠΑΕ να έχει δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο) ακλόνητος. Ευσεβής πόθος περισσότερο η πώληση του Κώστα Γαλανόπουλου, ωστόσο με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2021, η Ένωση έχει μπροστά της ένα καλοκαίρι όπου είτε θα πρέπει όντως να ικανοποιηθεί αυτός ο ευσεβής πόθος είτε να ανανεώσει τον διεθνή μέσο.

Ως το 2022 το συμβόλαιο του Νταβίντ Σιμάο, θα πάρει χρόνο συμμετοχής από εδώ και πέρα, λογικά παραμένει. Δεν τον έχουμε δει καθόλου τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, οπότε το πιθανότερο (και άμεσα) είναι ο δανεισμός του, ενώ ακλόνητος παρά την περί του αντιθέτου φημολογία μοιάζει πως είναι ο Νέναντ Κρστίτσιτς.

Μεσοεπιθετικά τώρα. Δεν έχει ικανοποιήσει ο Ντανιέλ Βέρντε, είναι όμως σοβαρότατη επένδυση του club και υπάρχει δηλωμένη πρόθεση να εξαντληθεί κάθε περιθώριο προκειμένου να "βγει". Έχει πάρει ευκαιρίες ο Μίλος Ντέλετιτς (ως το 2022 το συμβόλαιό του), κρίνεται συνεχώς, ως εναλλακτική λύση μπορεί να παραμείνει. Πέτρος Μάνταλος, ασυζητητί ακλόνητος, για τον Χρήστο Αλμπάνη δεν υπάρχει θέμα, ωστόσο και αυτός όμως έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το 2021, οπότε και για τον ίδιο ισχύει ότι και για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Φρανσίσκο Ζεράλδες αποχωρεί άμεσα, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης το καλοκαίρι (οπότε και μένει ελεύθερος).

Στην επίθεση, Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα "κολώνες" (παρότι αν έρθει μια καλή πρόταση για τον Κροάτη είναι -όπως ήταν και το καλοκαίρι- συζητήσιμη), ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης δύσκολα θα παραμείνει (με το ζόρι και μάλλον κατά λάθος παρέμεινε το περασμένο καλοκαίρι), ακόμη και ως εναλλακτική λύση.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.