Header Ads


Πρώτο ευρωπαϊκό τεστ για την "Βασίλισσα"

Πρώτο ευρωπαϊκό τεστ για την "Βασίλισσα"


Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ορτέζ στο ΟΑΚΑ απόψε (16/10, 19:30-aek365 και ΕΡΤ Sports), στην πρεμιέρα της, στο BCL


Ύστερα από τρεις αγώνες στη Basket League, έφτασε η στιγμή προκειμένου η ΑΕΚ να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της και στην Ευρώπη. Η Βασίλισσα, θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Ορτέζ απόψε (16/10, 19:30-aek365 και ΕΡΤ Sports), στην πρεμιέρα της, στον Β’ Όμιλο του Basketball Champions League.

Πάντα στην 1η αγωνιστική, τα ματς κρύβουν παγίδες και χρειάζεται η απαραίτητη σοβαρότητα και προσοχή, για να έρθει η νίκη. Η Ένωση προέρχεται από μία ήττα στη Λήμνο το περασμένο Σάββατο (12/10) και ασφαλώς θέλει να ξεπεράσει αυτό το αποτελέσματα και να επιστρέψει στις επιτυχίες και με μία καλή εμφάνιση.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Νίκος Γκίκας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο μάτι και είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Αντίθετα, απών θα είναι είναι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, έχει τεθεί νοκ-άουτ για 10 περίπου μέρες, έχοντας υποστεί μία κάκωση του δεξιού ώμου, με οστικό οίδημα.

Σχετικά με την Ορτέζ, να πούμε ότι είναι μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες ιστορικά, στη Γαλλία, έχοντας κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, αφού μόνο η Βιλερμπάν (19) και η Λιμόζ (11), έχουν περισσότερα. Επίσης, έχει κατακτήσει 3 Κύπελλα, 4 Leaders Cup και 1 Σούπερ Καπ Γαλλίας. Όσο για την Ευρώπη, έχει κατακτήσει μία φορά το τότε Κύπελλο Κόρατς, τη σεζόν 1983-84. Προπονητής της τωρινής Ορτέζ, είναι ο Λοράν Βιλά.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Match Programme του αποψινού ματς στο ΟΑΚΑ, θα υπάρχει συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου, όπου μάλιστα θα υπάρχει και «είδηση», όπως έχει ενημερώσει σχετικά η ΚΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, θα υπάρχει και η προϊστορία των αγώνων της Βασίλισσας με αντίπαλο την Ορτέζ, που είχε αρχίσει πριν από 36 ολόκληρα χρόνια, ενώ θα περιλαμβάνονται και αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.

Είναι σαφές ότι στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, η ΑΕΚ έχει την ανάγκη για την υποστήριξη από τον κόσμο της. Τα εισιτήρια είναι και φέτος σε πολύ προσιτές τιμές, αφού εκκινούν μόλις από τα 5 ευρώ. Αναλυτικά, οι τιμές έχουν ως εξής: 5, 10, 15, 20, 50 και 100 ευρώ. Επίσης, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται και σήμερα, από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή από τις 16:30 και μετά, από το εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και το εκδοτήριο Ρ5.

 *Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία), Ερέζ Γκουριόν (Ισραήλ) και Ιβόρ Μάτεγιεκ (Τσεχία).

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο του BCL:



Χθες (15/10)

Ράστα Βέχτα-Άνβιλ Βλόκλαβεκ 89-76



Απόψε (16/10)

Μπαντίρμα-Χάποελ Ιερουσαλήμ 19:30

ΑΕΚ-Ορτέζ 19:30-ΕΡΤ Sports

Σαν Πάμπλο Μπούργος-Αντβέρπ Τζάιαντς 21:30

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή: aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.