Header Ads


Κορυφαίοι Μπακάκης Γαλανόπουλος, έδωσε ασίστ ο Μάνταλος

Κορυφαίοι Μπακάκης Γαλανόπουλος, έδωσε ασίστ ο Μάνταλος


Ο «έλεγχος» των τριών Ελλήνων διεθνών της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην Βοσνία

Τριπλή εκπροσώπηση είχε σήμερα η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Βοσνία, όπου η Εθνική μας ομάδα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ. Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Πέτρος Μάνταλος, ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα και τα πήγαν περίφημα, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτο και τον Πετράν, να αντικαθίσταται στο 60ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Μασούρα.

Ο Μάνταλος έκανε πολύ καλή δουλειά στο διάστημα που αγωνίστηκε ως αριστερός χαφ, συμβάλλοντας καθοριστικά στο σωστό passing game ενώ βοηθούσε σημαντικά και τον Γιαννούλη αμυντικά. Φυσικά, όπως είδατε και στο βίντεο νωρίτερα, έχει την καταπληκτική ασίστ στο 30’ στον Παυλίδη για το 1-0, σε μια πάσα πανέξυπνη που κόβει την άμυνα των Βόσνιων στα δύο, βγάζοντας σε θέση βολής τον διεθνή φορ. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, θα μπορούσε να χρηστεί και σκόρερ στο ματς, αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμος και ουσιαστικός στην τελική εκτέλεση, έχοντας δύο μεγάλες στιγμές. Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπακάκη, είναι στους κορυφαίους της Εθνικής (μαζί με τον Σταφυλίδη), έχοντας οργώσει την δεξιά πλευρά, κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά (στην φάση του 1-1 την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν τα στόπερ) ενώ επιθετικά έβγαλε πάρα πολλά ανεβάσματα και συνεργασίες με τον Λημνιό. Θυμίζοντας, πραγματικό μηχανάκι!

Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος που επίσης έβγαλε 90λεπτο, ήταν από τους πλέον κομβικούς παίκτες για να λειτουργήσει σωστά η μηχανή και το πλάνο του Φαν’τ Σιπ. Ο 21χρονος μέσος της ΑΕΚ έπαιξε στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Κουρμπέλη και ξεχώρισε για την ισορροπία που έδωσε στην Εθνική ομάδα, σε ανασταλτικό και οργανωτικό τομέα. Πραγματοποιώντας, ένα μεστό παιχνίδι, όντας άριστος τακτικά με πολλά χιλιόμετρα. Εκτός της πολύ καλής δουλειάς που έχει κάνει αμυντικά, επιχείρησε σε πολλές περιπτώσεις να φτιάξει παιχνίδι με ακρίβεια και σιγουριά στη μεταβίβαση, ενώ στο 18’ βγάζει μια εκπληκτική κάθετη στον Λημνιό, όπου ο παίκτης του ΠΑΟΚ αν και έφυγε ταχύτατα δεν πρόλαβε να κοντρολάρει σωστά.

πηγή: aek365.org

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.